De negen finalisten van Mister Gay Netherlands 2012 zijn maandag 1 oktober officieel gepresenteerd door website Gay.nl. De komende weken kan gestemd worden op de finalisten via www.mrgay.nl. De finale vindt plaats op vrijdag 26 oktober in de Amsterdamse club AIR.

De gemiddelde leeftijd ligt dit jaar dik in de twintig en dat stemt organisator Frederik van den Bosch tot tevredenheid: "De finalisten hebben de nodige ervaring en hebben stuk voor stuk een goed verhaal. Ik denk dat je dat tijdens de finale op het podium gaat terugzien."

De finale belooft de meest spectaculaire tot nu toe te worden met diverse live-acts, de finalisten én de jury bestaande uit Carlo Boszhard, Kim Holland, Diva Mayday en Mr Gay Thom.

Promotour
De finalisten zijn de komende maand te zien tijdens een kleine promotour. Op 6 oktober doen ze een ronde langs de Amsterdamse homohoreca en op 13 oktober spelen ze mee aan het voetbaltoernooi 'Voetbalschoenen Uit de Kast!' dat wordt georganiseerd door website
Gay.nl.

Op het laatste moment is de tiende kandidaat afgevallen vanwege dreigingen van zijn Islamitische familie. Hij doet zijn verhaal in de komende Gay&Night. Opvallend is dat bij de negen finalisten een andere kandidaat wél gesteund wordt door zijn Islamitische familie, de 30-jarige Kevin Abdoelkariem.

Mister Gay Netherlands wordt georganiseerd door website Gay.nl.

De finalisten! (klik op naam voor interview en foto)

Klik hier voor info over de finale!

Direct kaarten kopen? Klik hier!

Fotocredit: Stefan Ammerlaan