Iedereen heeft het vaak genoeg van de tandarts gehoord en iedereen weet dat flossen noodzakelijk is, maar bijna niemand doet het graag. De Philips Sonicare AirFloss is de perfecte oplossing voor mensen die het flossen het liefst helemaal overslaan.

Als je alleen poetst en niet flost, reinig je slechts 60% van het gebit. Van het tandoppervlak zit 40% namelijk tussen de tanden en juist daar blijven gemakkelijk voedselresten achter. Door te flossen of te ragen of door het gebruiken van stokers kom je makkelijker bij de achterste tanden en daar waar je met de tandenborstel moeilijk komt. Nog niet overstag? Als je niet tussen je tanden flost, ontwikkelen zich daar bacteriën die tandplak, een slechte adem en infecties kunnen veroorzaken. Niet handig als je je fris wilt voelen of als je indruk wilt maken op die leuke jongen!

Oplossing voor niet-flossers

Iedere dag flossen: hoewel het noodzakelijk is, klinkt het als een behoorlijke opgave. De Philips Sonicare AirFloss is dé oplossing voor wie flossen maar lastig vindt.Het is een ideaal hulpmiddel voor mensen die het flossen liever overslaan. In een onderzoek gaf 86% van de ondervraagden aan dat deze oplossing gemakkelijker te gebruiken was dan flosdraad. 

Sonicare

Binnen één minuut

De AirFloss werkt met microburst-technologie, die een korte stoot lucht en kleine waterdruppeltjes afgeeft om eenvoudig op zachte wijze tussen de tanden te reinigen. Daarmee reinigt het apparaat de ruimte tussen de tanden in minder dan 60 seconden. De AirFloss kan worden gebruikt in combinatie met je favoriete mondwater voor een nog frisser gevoel.

Klik hier voor meer informatie over de Philips Sonicare AirFloss. 

Philips Sonicare Airfloss is sponsor van Mister Gay Netherlands 2012. Eerder dit jaar heeft de vorige Mister Gay, Thom Goderie, in een filmpje de AirFloss getest:

WIN! Gay.nl mag van de Sonicare AirFloss een aantal stuks verloten! Wil jij kansmaken? Mail ons met wie jij het liefste zou willen zoenen. Mail je voornaam, achternaam, profielnaam, adres en Goldmemberstatus naar win@gay.nl. Gebruik AirFloss als onderwerp.AdvertisementDe eerste groep winnaars heeft inmiddels per mail bericht gehad!

Mister Gay Bobby met de door hem gewonnen Philips Sonicare AirFloss