Spatters, party, feest, uitgaan, water, glijbaan, zwembad, house, djZaterdag 3 november is er het unieke Gay Dance evenement SP@TTERS PARTY. Deze enige gay poolparty in Nederland wordt gehouden in Eindhoven en is makkelijk te bereiken voor een internationaal publiek!

Ook deze keer kiest de organisatie voor het golfslagbad van subtropisch zwemparadijs De Tongelreep in Eindhoven. De Tongelreep wordt hierbij omgebouwd tot een ware Disco-Dance-Pool met alles erop en eraan, zoals je dit ook verwacht in een grote club of bij Dance Events. Een volwaardige installatie zal je de muziek- en lichtbeleving van je leven bezorgen.

Natuurlijk hoort een drankje en een hapje bij een stapavond. De horecafaciliteiten hebben dan ook een breed assortiment aan dranken, cocktails als ook warme en koude snacks. Verder staan alle faciliteiten die het golfslagbad te bieden heeft beschikbaar voor puur plezier zoals kruiden- & bubbelbaden, glijbanen, watertol, stroomversnelling, etc… 


Spatters, party, feest, uitgaan, water, glijbaan, zwembad, house, djDe beste beats door de beste DJ’s op Sp@tters

Op Sp@tters krijg je de populairste dancehits met videoshow van dj's IVAR en RICHARD, geassisteerd door Lightjockeys. Dj Ivar is de resident dj van de PallaZ Club op de Stratumsedijk in Eindhoven.

Verder draaide hij ook al op Smashing ValentineSmash en Splash, het Frisofeest en is hij mede producer bij Stuk X. Hij staat dus garant voor een bijzondere muziekbelevenis in een unieke locatie.

 

Inclusief heel de avond drinken!Spatters, party, feest, uitgaan, water, glijbaan, zwembad, house, dj

Het feestbeest bij uitstek gaat natuurlijk voor de extra’s. Daarvoor heeft SP@TTERS voor slechts € 47.50 een ALL-Inclusive VIP-arrangement.

Als VIP kom je binnen langs een speciale VIP-ingang, zonder wachtrij, met bijhorend welkomstdrankje en een unieke Sp@ttershanddoek als geschenk. In de VIP-lounge kan je de hele avond gratis eten en drinken en word je op je wenken bediend door de leuke Sp@ttersboys & girls.

SNEL boeken is wel een must want de exclusieve VIP-plaatsen zijn beperkt en al bijna uitverkocht!

 

Spatters, party, feest, uitgaan, water, glijbaan, zwembad, house, djEindhovens Innovatief betalen:

Niet alleen het evenement is uniek in Nederland, ook het betaalsysteem is zelf ontwikkeld. Speciaal ontworpen voor jouw gebruiksgemak.

Het entreebandje is ook jouw chipknip. Lekker gemakkelijk opladen, tegelijk met het kopen van jouw kaartje op de website, bij de kassa of het oplaadpunt. Contant of met Pin (ook voor de Vlaamse bezoekers). Of... zelfs via je eigen telefoon… Geen gedoe om iedere keer je geld te moeten gaan halen uit je kasje. Gewoon gemakkelijk en snel afrekenen bij de bar met je Sp@ttersparty polsbandje. Eenvoudiger heb je het nog nooit meegemaakt!

 

Spatters, party, feest, uitgaan, water, glijbaan, zwembad, house, dj

Feeling lucky today

Wekelijks zijn er verschillende wedstrijden waarmee je leuke prijzen kunt winnen via de Facebookpagina van Sp@tters www.facebook.com/spattersparty.

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.spattersparty.nl. Regular pre-sale: € 12,50. At the door: € 17,50. VIP: € 47,50.
Tevens in de voorverkoop; drank-vouchers, om je drank-credits goedkoper te maken.

Ook via GAY.NL kun je meedoen met een wedstrijd voor 10 duokaartjes! 

Het enige wat je hoeft te doen is ons mailen op win@gay.nl met de ultieme reden waarom jij op dit feest moet zijn! We geven 10 x 2 kaartjes weg.