Het populaire merk Muchachomalo heeft als eerste de 3D-boxer gelanceerd. Het ontwerp is handgetekend en voegt een extra dimensie toe aan je underwear!

Ben jij er klaar voor om een nieuwe dimensie toe te voegen aan je liefdesleven?  Zoek je de perfecte outfit of het ideale cadeau voor Kerst of Sinterklaas? Je hoeft niet verder te zoeken: deze 3D love edition boxershort heeft het allemaal!

De Muchachomalo 3D Love komt in een pakket van twee boxers, mét een speciale 3D-bril. Kusjes, harten, pijlen en bogen komen op je af en vullen de kamer met liefde. 

Muchachomalo is sponsor van Mister Gay Netherlands 2012!

De nieuwe Goldgift!
Iedereen die nú Goldmember wordt voor een jaar ontvangt de boxers en 3D-bril thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Goldmembership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Het pakket heeft een waarde van €40,00. Prima deal dus!

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?

  • Goldmembers kunnen kiezen of ze expliciete foto's van andere gebruikers wel of niet willen zien. Zo wordt Gay.nl zo netjes als je zelf wil!
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey-songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.

En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel én de gratis Eurovisie cd! Klik hier om je aan te melden!

Klik hier voor meer info over de finale van Mister Gay Netherlands 2012!