medical first serviceHet beveiligen van evenementen is een van de taken van de stichting maar, een stichting kan niet zonder (geschoolde) vrijwilligers. Halverwege januari 2012 is de stichting begonnen met het opleiden van vrijwilligers voor een EHBO- eenheidsdiploma. Deze cursus bestaat uit 10 lessen inclusief het examen. 10 lessen volgen kan best veel zijn, daarom bestaat er ook de mogelijkheid om in 3 dagen het EHBO- diploma te behalen. Deze EHBO- cursus is niet alleen een mooi initiatief, maar het laat ook het ledenaantal weer flink groeien van de stichting. Het behalen van een EHBO- diploma is een van de vele mogelijkheden die past tussen het opleidingenassortiment van de stichting. 

oranje kruis

De stichting is ook één van de 16 erkende opleidingsinstituten van het Oranje Kruis.Vrijwilligers

Stichting Medical First Service is nog flink opzoek naar enthousiaste medewerkers o.a. EHBO’ers, Artsen, Artsen in opleiding, Verpleegkundige, Verzorgende IG.

Mocht je EHBO diploma willen behalen wij geven les door heel Nederland.

Evenementen Organisaties

Gaat u binnen kort een evenement organiseren en heeft u daar medische hulpverleners voor nodig en u weet niet hoeveel, u mag altijd vrijblijvend een offerte bij ons opvragen! Wij helpen en begeleiden tot de gehele uitvoering van de medische tak, op het gehele evenement!

Mocht u vragen hebben over invulling van uw evenement staat onze coördinator hulpverleningen uw graag te woord, e-mail diensten@medicalfirstservice.nl

Mocht u na dit lezen nog meer informatie willen hebben, kunt u kijken op onze website www.medicalfirstservice.nl