De opnames van de nieuwe serie KRO’s Uit de kast zijn in volle gang (in januari 2013 te zien op Ned3).  Er zijn al een aantal fantastische, openhartige verhalen gedraaid, met zowel jongens als meisjes, maar…  de serie is nog niet compleet!

De programmamakers zijn nog steeds op zoek naar verschillende homoseksuele jongeren die nog niet uit de kast zijn en voor wie deelname aan het programma een uitkomst kan zijn (Arie Boomsma en camera volgen en begeleiden je voor, tijdens en  na je comingout).

Ben jij gay? Kan jij wel wat steun en begeleiding bij je coming-out gebruiken?  Ben je 18 jaar of ouder? En zou deelname aan het programma iets voor jou kunnen zijn?
Meld je dan aan!

Aanmelden kan via de website: http://kro.nl/uitdekast.   Een direct mailtje sturen naar de redactie van het programma kan ook.  Mail dan naar Sarah op het adres: uitdekast@kro.nl.
 

Over het programma:
In het programma volgt presentator Arie Boomsma voor het derde jaar op rij homoseksuele jongeren bij hun coming out.  Het doel van het programma is om meer inzicht te geven in de belevingswereld  van gay jongeren en de zaken waar ze tegen aan lopen. Ook hopen we bij te dragen aan de acceptatie van homoseksualiteit in de maatschappij. Met name in omgevingen waar het nog steeds niet goed bespreekbaar is.