Hello Sailor Top Image

Aye, aye, sexy sailors, all aboard, because all you want for Christmas is een feestje met ballen, toch? 28 december, nadat je bij alle verplichte nummertjes langs bent geweest voor de Kerst, nodigt het gigantische cruiseschip SS Rotterdam je uit voor de kersteditie van Hello Sailor. Waan je een avondje op de Titanic, maar dan zonder de onderkoelde sfeer.

Voor Hello Sailor ‘Christmas Party’, gesponsord door Champagne Taittinger en Vondel Hotels, worden de mooiste zalen van het schip opengesteld en alles is aangekleed in kerstsfeer. Onder andere Quinten de Rozariao en Dj Rene zullen het dak van het schip eraf blazen. Deze zomer vond de eerste editie van het feest plaats en dat was een doorslaand succes.

Bootfeest Hello Sailor Zwembad‘Het is zo’n unieke locatie. Nergens ter wereld kun je een avond uit op een cruiseschip’, aldus organisator Michael Dobber. ‘Om de openminded sfeer te bewaken, nodigen we voor deze editie het populaire XXY uit om een van de zalen op z’n kop te zetten.’ En XXY komt met een line-up waar je u tegen zegt: DJ Cincity’s Yazz, DJ Mavgoose & Quin, DJ Shug La Sheedah, Jordan Jamahl, MC Divine en MC AuXs?!

Matrozen Sailors Hello SailorsTickets zijn vriendelijk geprijsd (zie site) en voor degenen die na het feesten totaal geen puf hebben om helemaal terug naar huis te gaan, of die een romantisch einde aan de avond willen breien, zijn er hotelovernachtingen mogelijk op het schip tegen een licht tarief. Voor de echte kapiteins zijn er VIP-arrangementen te boeken, waarbij je de hele avond voorzien wordt van hapjes, drankjes en persoonlijke service van je eigen matroos.

Ga jij 28 december aan boord? Koop dan nu je kaartjes en stuur een mailtje met je naam aan: win@gay.nl o.v.v. Hello Sailor. Dan maak je kans voor een VIP-upgrade voor jou + 3 vrienden. Actie verlopen, kijk voor informatie en tickets op: www.hellosailor.nl