Maar ik weet nog niet precies wat dat je aangaat.

Ik vind het fijn dat je je zo diep verontschuldigt voor het feit dat je me lastigvalt met dit bericht. Uiteraard ben ik zeer vergevingsgezind, dus ik zal hoe dan ook verder lezen. Al weet ik de volgende woorden al voordat je ze had durven typen. Natuurlijk vraag je of ik al lang op Gay.nl rondloop.

Ja, ik zit al vrij lang op deze site.


Waarschijnlijk zat ik hier al voor je schaamhaar kreeg. Maar het zou best kunnen dat jouw schaamhaar inmiddels al grijs is. Je foto’s vertellen me weinig over de stand van je genitalien. Sterker nog, je foto’s laten het aan de kijker over of je wellicht een konijn bent, of toch een chimpanzee. In ieder geval ben je van het mannelijke geslacht, volgens de informatie die je zelf hebt aangeleverd. Volgens diezelfde informatiebron ben je biseksueel.

Een lastige geaardheid, ik weet het.


Al heb ik daar, als overtuigd lesbienne, zelf geen last van. En al stel ik al helemaal geen prijs op slappe versierpogingen van mannen die zich op Gay.nl als biseksueel uitgeven om vrouwen te kunnen naaien. Maar misschien ben je wel oprecht. Uit medelijden met de moeilijke positie van biseksueel geef ik je toch één persoonlijk antwoord.

Met de nobele bewoordingen dat ik hier al tien jaar rondklik.

Als toetje geef ik alvast het antwoord op de vraag die je me ongetwijfeld in het volgende berichtje gaat stellen ( ‘Ik ben er net achter dat ik misschien op mannen val maar ik durf niet alleen, wil je me rondleiden?’) Ik eindig mijn bericht naar jou met ‘Ik weet dat het lastig is om de gayscene in te gaan. Veel plezier met het ontdekken!’

Dat had je moeten afschrikken, maar toch zet je door.

‘Ik durf dat nog niet alleen te doen, snap je?‘ is je antwoord. Waarschijnlijk zijn er lesbiennes gevallen voor deze truc, want hij wordt keer op keer herhaald. Er zijn net iets te veel ‘bi’seksuele mannen op Gay.nl geweest die me met na deze zin het bed in probeerden te praten -of soms zelfs duwen- om het nog geloofwaardig te maken. Daarom maakt dit antwoord me kwaad, maar misschien ben ik daarmee voorbarig. Het kan zijn dat je echt interesse wil tonen? Of dat je graag met me uit wil om de gayscene te ontdekken? En dan kan het zijn dat die 56 mannen die voor jou exact hetzelfde vroegen dat ook oprecht wilden.

In dat geval spijt het me dat ik mijn antwoord hier plaats.

Maar dan nog kan dit zijn waarde hebben. Misschien wordt dit gelezen door iemand met slechte ervaringen met dit soort berichtjes. Of door iemand die andere smerige truukjes kent en die dat wil delen met ons. Ik hoop dat de mensen die hier een leuke tijd willen hebben reageren. Zodat we elkaar kunnen waarschuwen voor achterbaksheid. Of kunnen lachen om vreemde manieren. En elkaar kunnen ontmoeten zonder smerigheid.

In ieder geval, nogmaals bedankt voor je bericht!

Het liefste wil ik dat je bewijst dat ik het bij het verkeerde eind heb. Dat je al die tijd niets anders wilde dan iemand die je begreep. Iemand die je zou helpen met de eerste stapjes in de gayscene.

Ik hoop van je te horen,