Als redacteur van Gay.nl kun je goed interviewen, weet je waar het laatste nieuws te vinden is, beheers je de Nederlandse taal uitstekend, durf je op mensen af te stappen en op te bellen, ben je flexibel in de momenten waarop je werkt en de locatie waar je werkt, ben je in staat zelf nieuws te genereren, kun je de sales-afdeling ondersteunen met het verkopen van advertorials en banners, ben je betrokken bij de website en bereid mee te helpen tijdens projecten zoals Mister Gay Netherlands en met het coördineren van bijvoorbeeld promoteams.

Bezit jij bovenstaande kwaliteiten? Solliciteer!

We zoeken iemand die 12-16 uur per week beschikbaar is. Het kantoor van Gay.nl bevindt zich in Amsterdam. Mail je cv en motivatie naar redactie@gay.nl 


Ben je niet op zoek naar een baan, maar lijkt het je wel leuk om voor Gay.nl te schrijven? We zijn altijd op zoek naar vrijwillige redacteuren. Kom ons redactieteam versterken zonder verplichtingen en op de momenten dat het jouw uitkomt! Stuur een proefartikel naar redactie@gay.nl om je aan te melden als vrijwillige redacteur.

Stage!

Gay.nl is een uitstekende plek voor journalisten, MIC-ers en andere studenten om je afstudeerstage of 10-weken-stage te komen lopen. We hebben altijd plek voor stagiaires. Meld je aan via redactie@gay.nl of mail voor meer informatie.