Soa Aids Nederland ontwikkelt en implementeert beleid gericht op bestrijding van hiv en soa en bevordering van seksuele gezondheid onder mannen die seks hebben met mannen (MSM). Evidence based - en planmatig werken zijn daarbij belangrijke kernbegrippen. In het kader van dit beleid wordt samengewerkt met onder andere Rutgers WPF, GGD-en, universiteiten, het Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en voortrekkers uit MSM doelgroepen. 

Beleidsmedewerker online interventies MSM
(32 uur per week)

De beleidsmedewerker heeft kennis van en sterke affiniteit met gedragsbeïnvloeding door middel van online strategieën. De werkzaamheden vinden plaats in en vanuit het programma Etnische Minderheden/ MSM en het programma Jongeren.

taken & talenten
vertalen van beleid en onderzoeksresultaten in online en cross-media strategieën
verder ontwikkelen, implementeren en evalueren van online interventies
acquireren van sponsoring en projectgelden en het uitvoeren van projecten
opzetten en onderhouden van een samenwerkend netwerk van diverse MSM doelgroepen én professionals

opleiding, ervaring en competenties
kennis van - en affiniteit met gedragsbeïnvloeding via internet
beleidsmatig kunnen denken, schrijven en communiceren in het Nederlands en Engels in staat te schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau
betrokken bij - en inzicht in de doelgroep MSM
academisch niveau, bij voorkeur een afgeronde studie gezondheidswetenschappen, gedragswetenschappen en/of (online) communicatie en relevante werkervaring

Je salaris ligt tussen de € 2.811 en € 4.341 bruto per maand (bij 36 uur).
De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een verlenging na een positieve beoordeling.

betrokkenheid
Werken bij Soa Aids Nederland betekent samen met andere professionals je talenten inzetten voor een mooi doel. Wij zijn een laagdrempelige organisatie met een open en gezellige sfeer, waar de verschillende afdelingen erg betrokken zijn bij elkaars projecten.

meer informatie?

Bel (020-62 62 669) of mail Wim Zuilhof, programmaleider Etnische minderheden/ MSM (wzuilhof@soaaids.nl) Of kijk op www.soaaids.nl.

ben je geïnteresseerd in de vacature en wil je meteen solliciteren?
Stuur stafmedewerker personeelszaken Jan de Vries een brief (Keizersgracht 392, 1016 GB Amsterdam) of een e-mail (vacatures@soaaids.nl). Laat ons vóór maandag 19 november 2012 weten waarom jij de persoon bent die we zoeken.