Dus ik ben weer met mijn vrienden gaan afspreken, ben gestopt met het doodzwijgen van mijn ouders en eens flink gaan kijken wat mijn opties zijn. Ik ga lekker veel uit en Tara heeft me laatst een paar keer meegesleept naar Utrecht, om daar uit te gaan. Het gaf wat gezeik met mijn ouders maar hoe heerlijk is het om uit te gaan in een grote stad met allemaal leuke jongens die jou en je achtergrond niet kennen. En waarvan jij ook geen idee hebt wat ze allemaal hebben uitgespookt. Het klinkt weer dramatisch maar ik voel me een stuk fijner nu ik mezelf heb voorgehouden dat ik me zo 'los' mogelijk mag gedragen als ik maar wil. Natuurlijk zijn daar een aantal sletterige acties bij komen kijken. Zo was ik laatst dus met Tara op een groot homofeest. We wisten al dat we op de eerste trein zouden moeten wachten omdat er geen nachttreinen richting Veenendaal gaan, dus we gingen all out!

Genant genoeg waren we rond 2 uur 's nachts allebei al ladderzat en stond Tara met een of andere chick te tongen dus besloot ik ook wat gerichter op jacht te gaan. En daar stond hij opeens, in een hoek. Lichtelijke verveeld was hij op z'n telefoon aan het kijken. Waarschijnlijk waren z'n vrienden even naar de bar of wc, ik herkende die houding uit duizenden. Normaal had ik zo'n gesloten houding opgevat als 'val me niet lastig, ik ben echt heel erg druk met hele belangrijke dingen op mijn telefoon'. Maar nu dacht ik (dronken): fuck it. Ik liep op 'm af en begon een gesprek met exact dat wat ik hierboven schrijf. "Je vrienden zijn zeker even weg en daarom doe je alsof je hele belangrijke dingen op je telefoon leest maar waarschijnlijk ben je Facebook gewoon aan het refreshen, of niet?" Hij moest lachen en ik zag dat hij zich een beetje betrapt voelde. "Ik doe het ook hoor. Ik doe in noodsituaties soms zelfs alsof ik gebeld word."

Het ijs was gebroken.

Tara was ik allang kwijt en zijn vrienden stonden een stukje verderop te dansen dus na een halfuurtje kletsen en 2 drankjes vroeg ik of hij meeging naar boven, even op een bankje chillen. Ik merkte dat ik echt verschrikkelijk dronken was en even zitten met een flesje cola zou me misschien wel goed doen. Nou dat viel vies tegen, ik bleef hartstikke dronken en ik kan me weinig herinneren van wat er daarna is gebeurd maar er komen steeds meer flarden terug. We waren hevig aan het tongen. Blijkbaar was ik heel erg handtastelijk en probeerde ik die arme jongen op een nogal intieme plek te 'masseren' terwijl we dus nog gewoon op dat bankje in de club zaten. Die bankjes keken overigens uit op de dansvloer op de begane grond en er zaten hartstikke veel mensen om ons heen. Ik geloof dat hij het eerst nog wel toeliet maar toen ik ook daadwerkelijk met mijn hand in z'n broek besloot te gaan hield hij de boot af. Vanaf hier wordt het een beetje vaag. Ik kan me herinneren dat hij iets zei en dat ik dacht: waarom is deze gast opeens nuchter en ik niet?

En dat was het. Meer weet ik niet.

Geen idee hoe die jongen heet en of hij nou boos op me is geworden. Ik kan me voorstellen dat ik me als een enorme bitch heb gedragen toen hij me afwees. Ik begreep gewoon absoluut niet waarom ik niet gewoon rustig even aan hem mocht zitten. Zeker omdat Tara me dus op dat bankje bovenin de club heeft gevonden terwijl ik daar op m'n gemak een dutje aan het doen was.

Belachelijke avond? Misschien. Een avond waar we nog jaren om gaan lachen? Sowieso. Ik ben weer helemaal terug!

Noah