Onlangs werd het album uitgebracht dat Kylie eerder dit jaar met een orkest opnam in die beroemde studio’s waar de Beatles in de jaren 60 veel hebben opgenomen.

Op The Abbey Road Sessions worden nummers uit Kylies hele carrière in een nieuwe vorm gegoten. De normaal gesproken elektronisch klinkende nummers All The Lovers en Love At First Sight hebben een meer akoestische make-over gekregen en 80s hits Better The Devil You Know en Never Too Late zijn in een nieuw minimalistisch jasje gestoken. De bijna vergeten single Finer Feelings krijgt de kans om opnieuw te stralen en het dramatische Confide In Me heeft in tijden niet zo goed geklonken. Het nummer Flower, dat Kylie live zong tijdens de KylieX2008-tournee, maar nog niet eerder op een album verscheen, is speciaal voor The Abbey Road Sessions opgenomen.

Op de nieuwe versie van Where The Wild Roses Grow zijn de zombie-achtige vocalen van zangpartner Nick Cave een stuk beter te behappen. Kylies vocalen klinkt beter dan ooit. Helaas schittert werk van Kylies meest persoonlijke album Impossible Princess door afwezigheid, maar dat mag de pret niet drukken.

Winnen!
Gay.nl mag vijf exemplaren van het Kylie Minogue album The Abbey Road Sessions verloten! Mail naar win@gay.nl o.v.v. 'Kylie'. Vergeet vooral niet je profielnaam en volledige adres mee te sturen!

Let op: Goldmembers krijgen voorrang! Nog geen Goldmember? Klik hier voor info!