Nog op zoek naar een lucratief Sinterklaascadeautje waar je zelf ook nog iets aan hebt? Koop dan nu voor minimaal 10 euro aan producten bij de Condoomfabriek en word heel januari gratis Goldmember op Gay.nl! Leuk om te geven, leuk om te krijgen!


Gay Homo Sex Condoomfabriek Stoeien Goldmembership


Condoomfabriek Goldmembership Latexvrij Soorten Condooms GayDe Condoomfabriek heeft een zéér breed aanbod aan condooms. En dan hebben we het niet slechts over een alternatief condoompje met aardbeiensmaak voor de ‘avontuurlijke’ types. Van Xtra large tot Xtra small, condooms met ribbels en noppen, condooms voor een potje glow in the dark ‘midgetgolf’, orgasmevertragende condooms, condooms voor mensen met een latexallergie, condooms met Piña Colada-smaak, cola-condooms, enozovoorts, enzovoorts. Je kunt het zo gek niet verzinnen.

Daarnaast heeft de site een breed aanbod in onder andere seksspeeltjes, glijmiddelen, vibrators en massage-oliën. Alle producten worden 100% gratis en anoniem bezorgd en zijn bij bestelling voor 16.00 uur met een dag binnen! Een uitstekend lastminute Sintcadeautje dus!

Wie voor 31 december voor minimaal € 10,- aan producten koopt, krijgt er de hele maand januari een gratis Goldmembership op Gay.nl bij. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een Goldmembership ten opzichte van je oude vertrouwde Lightmembership?


10 exclusieve Goldmember features:

1      Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers per dag en kom erachter wie die anonieme aanbidder is!

2      Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met wie je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd. 

3      Niet meer wachten voordat je een bericht kunt lezen? Bij een Goldmembership verdwijnt de reclame in de messenger als sneeuw voor de zon.

4      Toch eigenlijk wel benieuwd naar die expliciete foto’s? Als Goldmember kun je deze bekijken, of juist uitschakelen, om Gay.nl wanneer het je uitkomt helemaal safe for work te maken.

5      Altijd al een keer in het middelpunt van de belangstelling willen staan? Bij een Goldmembership ontvang je één keer gratis een plek in de spotlight.

6      Per ongeluk een profiel aangeklikt dat je toch niet helemaal bevalt en verschijn je liever niet in zijn/haar lijst met laatste bezoekers? Wis dan je bezoek!

7      Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!

8      Met een Goldmembership kun je à la minute veranderen van nickname, zodat je niet verbonden blijft aan de naam Boytje18Arnhem, terwijl je inmiddels meer een Frederik29Amsterdam bent.

9      Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen.

10    Als Goldmember kun je op je profiel eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en -groottes en zelfs met html, voor de echte creatievelingen! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 in plaats van 15)!