Wij hebben geen reden nodig om feest te vieren, maar als je er een goed doel aan kan hangen, dan krijgt een feest toch een extra lading. Op 1 december wordt wereldwijd stil gestaan bij de gevolgen van HIV en aids op Wereld Aids Dag. Voor de 10e keer was het liefdevolle feest Lovedance in de Paradiso, waar er op een feestelijke manier aandacht wordt gevraagd voor dit onderwerp. Tientallen artiesten zoals Joost van Bellen, Miss Bunty, Mayday, Wannabeastar, Topless, Cat Carpenters, Spacegirls en ga zo maar door, deden ook dit jaar weer vrijwillig mee. 

Naast ons werk als DJ zijn wij ook alletwee onderdeel van de organisatie Wereld Aids Nacht, die alle feesten op deze dag helpt organiseren, dus maken we het tot stand komen van dit evenement van dichtbij mee.
Het was een heel fijn cadeau om te merken dat deze jubileum-editie al van tevoren was uitverkocht. Iedereen stond dus stuiterend in de startblokken om er iets onvergetelijks van te maken!


Lovedance heeft waarschijnlijk het meest gevarieerde publiek van alle feesten in Amsterdam. Jong en oud, man en vrouw en alles daar tussen in, homo, hetero en allerlei. Iedereen is welkom en staat met een grote glimlach naast elkaar te dansen.
Daarnaast doet iedereen er een schepje bovenop om er fantastisch uit te zien! De kleur van de liefde, rood, voert de boventoon en dit geeft een heerlijk warme sfeer. De hakken waren hoog, de pruiken nog hoger en de lokale glitterboer kan inmiddels met pensioen. 
Rond 2.00u mochten wij plaatsnemen achter de CD-spelers in de grote zaal en we troffen al een volgepakte en dampende zaal aan, wat natuurlijk een ideaal startpunt is. Er leek echt iets magisch in de lucht te hangen, want de tijd vloog voorbij en iedereen reageerde uitgelaten op elke plaat die we de zaal in slingerde.

Het lijkt wel alsof je langer door kunt gaan als het om een goed doel gaat, want er werd tot in de vroege uurtjes doorgefeest, aangezien er 2 officiële afterparties waren, in Club Church en in Club NYX.

We moeten een jaar wachten tot dit feest er weer is, maar je kan natuurlijk het hele jaar door een bijdrage leveren door het Aids Fonds te steunen.

Play safe, use a condom

Meer info: www.thegteam.dj
Volg The G-Team op Facebook, klik hier!

Upcoming gigs:

29/8 Entreefeest UvA @ Westergas, Amsterdam
30/8 Super Social @ Chigago Social Club, Amsterdam

Party Pics!

Doe jij het veilig?

Kittige Kitty

Miss Nix heeft een wegtrekker

Diva’s Martin de Waal & Wannabeastar

 Lulu

Joost with the most…

Sjaniekwa’s in de house

Cat Carpenters ging los in de kelder

Stefan Bot is lekker hot

House of Hopelezz zijn elk jaar van de partij

Een van de beste looks van de nacht

Joost van Bellen steunt Lovedance al jaren

Hotte hetero Puck van punkband Orgaanklap

Servio aka Windy Mills

Geen grijze muis…

Diva Mayday

Initiatiefnemer van Lovedance: Maz Weston

En nog een diva; Miss Bunty

Rose staat lekker te shinen

Het welkomstcomité

Pinq Radio opperhoofd Puck

Pardon?

Didi Licious

Wannabeastar liveband

Fashionpack dj’s Bas Kosters & Shirley Hart

Confetti + The G-Team = prima combinatie 

Sta jij hier tussen en heb je dat liever niet? Vul het formulier in op www.gay.nl/help/ 

Fotocredits: The G-Team