Het aanmelden op de website is in drie stappen te voltooien en bovendien kosteloos. Net als op de beroemde en succesvolle heterovariant kun je de site gebruiken om andere gebruikers te contacteren, profielen te bekijken en partnervoorstellen te bekijken, eigenlijk dus alles wat je nodig hebt om in contact te komen met mogelijke droomprinsen.

Persoonlijkheidstest

Direct tijdens het aanmelden krijg je de mogelijkheid om een uitgebreide persoonlijkheidstest te doen. Deze is ingericht door deskundigen en maakt onderdeel uit van het PARSHIP-principe. De persoonlijkheidstest is leuk om te maken, maar erg uitgebreid dus je moet er de tijd voor nemen. Dat is op zich geen probleem, want je hoeft deze niet meteen af te maken, dat kan ook op een later moment.

De gratis test gaat in op 32 eigenschappen die je karakter in kaart brengen. Aan de hand van de resultaten weet de site welke andere gebruikers goed bij je passen en stelt ze aan je voor. De test gaat zeer specifiek in op allerlei eigenschappen, van assertiviteit tot behoefte aan structuur en van behoefte aan intimiteit tot conventionaliteit.

Partnervoorstellen

De website is eenvoudig in gebruik, je hebt snel door waar je wat gaat vinden. Op een vriendelijke manier moedigt de site je aan om een zo compleet mogelijk profiel in te vullen. Des te meer jij invult, des te meer partnervoorstellen krijg je. Daarnaast is het invullen van je persoonlijkheden leuk om te doen, want je leert ook jezelf op die manier goed kennen. De stats gaan verder dan huidskleur, lengte en gewicht.

Wanneer je persoonlijkheidstest is afgerond en je profiel enigszins is aangekleed, staat de wereld van het online-daten aan je voeten. Waar je je ook bevindt op de site, of je nou surft langs singles-profielen of gayPARSHIP-partnervoorstellen bekijkt, je ziet overal een match-resultaat bijstaan. Dit nummer is gebaseerd op jouw eigen persoonlijkheidstest en kan laag of hoog uitvallen. Je raadt het al: hoe hoger de score, hoe beter de match. Zeker bij de knop ‘partnervoorstellen’ wordt dit helder en effectief. Vind je een profiel waar je een goed gevoel bij hebt? Dan kun je laagdrempelig het ijs breken door bijvoorbeeld een ‘glimlach’ te sturen.

Zoek jij ook meer dan vlug contact? Heb je behoefte aan contact met jongens en mannen die open staan voor iets serieus? Iets blijvends? Dan is gayPARSHIP iets wat je zeker moet proberen!

Bezoekers van Gay.nl kunnen nu een week lang gratis gebruik maken van het volledige lidmaatschap. Meld je vandaag (zondag) aan op gayPARSHIP om van deze actie gebruik te maken, klik hier!

DR