Kom je met jouw inspiratie niet veel verder dan een sapcentrifuge of geestige eierwekker? Dan biedt een van de volgende cadeautips misschien uitkomst. En wie weet win je zelf ook nog iets! Goldmembers krijgen voorrang, dus wees er snel bij!

Gran Canaria Feest Cadeaus Corendon
1: Vlieg met me mee, over land over zee, naar Gran Canaria. 
Voor slechts € 299,- biedt Corendon een 8-daagse vakantie aan op dit Spaanse oord waar de zon nog wel schijnt, inclusief vlucht. Gran Canaria ligt op slechts ongeveer 160 km afstand van de Sahara, waardoor het er praktisch het hele jaar zomer is. Het eiland is een hotspot voor homo's, met tientallen gaybars! Daarbij kun je op het hele eiland duty-free shoppen. Voor diehard feestbeesten is een vakantie in februari het beste idee, aangezien er dan uitgebreid carnaval wordt gevierd! 


Timoteo Drake's Kerst Feest
2: Langzaamaan stapt de moderne man over van de baggy boxershort naar een strakke brief,
 zodat iedereen goed kan zien wat hij aan de voor- en achterkant te bieden heeft. Voor degenen die allang verslingerd waren aan de briefs is er echter ook nog van alles te ontdekken op het gebied van ondermode. Timoteo kwam bijvoorbeeld onlangs met een zeer fijne lijn rugby-ondergoed. Onder andere jockstraps, jock briefs en de wel heel bijzondere kontloze rugby football short. Een soort thermosondergoed, maar dan vele malen opwindender. Leuk om je vriend mee te verrassen. Timoteo is exclusief verkrijgbaar bij Drake's of L.A te Amsterdam.


Samenwonen GayFinanz Kerst Feest
3: Carpe diem. Lekker leven in het nu, want nu is het feest, ondanks de crisis.
Je hoeft het niet eens door te hebben, maar vaak valt er voor tweeverdieners een hoop geld te besparen. Het kan zo heel goed zijn dat je al jaren veel te veel hypotheek betaalt. Stichting GayFinanz kan je door middel van een financiële scan helpen ontdekken waar nog winst te behalen valt. Om het nieuwe jaar goed te beginnen, verloot Gay.nl gratis zo'n financiële scan! Stuur een mailtje aan win@gay.nl met de reden dat jij deze scan wel kunt gebruiken en wie weet heb je volgend jaar de ruimte om er tijdens de feestdagen even lekker tussenuit te gaan. 


Philips Sensotouch Feest Kerst
4: Philips biedt uitkomst met een pragmatische oplossing voor een soms lastig klusje; scheren
. Het neemt vaak een hoop tijd in beslag en daarbij moet je in veel gevallen keer op keer de verroeste mesjes vervangen of minimaal vijf keer over je gezicht heen gaan voordat het haar is verdwenen, met als resultaat een geïrriteerd, rood gezicht. De Philips SensoTouch 3D volgt iedere contour van het gezicht, waardoor je moeiteloos en zonder irritatie een ultragladde huid krijgt, en je krijgt nu ook nog eens tot € 80,- retour. Stuur een mailtje aan win@gay.nl en maak kans op een gratis exemplaar. 


Philips Sonicare AirFloss Thom Goderie Kerst Feest Cadeau
5: 'Don't forget to floss', twee keer per week, 
en dan niet te hardhandig. Velen slaan het maar even over. Door alleen te poetsen reinig je echter slechts 60% van je gebit, de andere 40% bevindt zich tussen de tanden en daar blijven voedselresten maar al te makkelijk hangen. De Sonicare AirFloss biedt een oplossing. Binnen één minuut reinig je met de microburst-technologie door middel van korte stoten lucht en kleine waterdruppeltjes de ruimte tussen je tanden. Stuur een mailtje aan win@gay.nl met de naam van degene die jij wel zou willen zoenen onder de maretak en wie weet win jij een gratis exemplaar!


Zorgpremie Cadeau VGZ Philips Ambilight Tablet
6: Heb jij je zorgverzekering al afgesloten voor volgend jaar?
Misschien moet je anders toch maar even een overstap overwegen, want UnitedConsumers biedt namelijk in samenwerking met VGZ een wel erg aantrekkelijke polis. Bij deze polis kun je een keuze maken uit een gratis Samsung Galaxy Tab 2 (7.0 inch) of een combinatie van een Philips Wake-up Light en een Philips LivingColors. Mocht je niet zo materialistisch ingesteld zijn, kun je ook kiezen voor een korting van 10%. Als vrijgezelle man bespaar je in 2013 € 129,60 en als stel zelfs € 259,20,-. Er zijn slechts 25.000 cadeaupolissen beschikbaar, dus wees er snel bij! 


Goldgift actie vriend kerst feest
7: Een gouden cadeau voor jou en voor een van je vrienden?
Wordt voor slechts €5,- per maand Goldmember en maak ook nog een vriend blij. Bij een jaarlidmaatschap ontvang je naast een gave Goldgift (bijvoorbeeld een onderbroek van Muchachomalo of een korting van € 15,-) nu namelijk ook een maand gratis lidmaatschap voor een van je vrienden of vriendinnen. Leuk om te geven, leuk om te krijgen dus. Met een Goldmembership heb je onder andere de mogelijkheid expliciete foto's te bekijken, kun je eindeloos en uitgebreid je profiel aanpassen en heb je de mogelijkheid om ongezien over de site te sluipen.