Tijd voor de kerstinkopen: kaartjes voor een voorstelling, een lekker geurtje, een hotelovernachting, zo veel keuzes, zo weinig tijd! Ben jij niet zo’n wonder in het maken van keuzes, of krijg je doorgaans het volgende te horen wanneer je cadeautjes worden geopend: ‘Je bedoelt het vast goed’, dan is het misschien een idee om dit jaar te kiezen voor een cadeaukaart. Zeker omdat je er zelf gratis en voor niets de hele maand januari een Goldmembership bij ontvangt!

Cadeaukaart Assortiment keuzes keuzekaart GoldmemberOm je de hysterische kerstshoptaferelen te besparen, biedt Cadeaukaart.nl je de mogelijkheid om een cadeaukaart van alle bekende merken en winkels te bestellen, vanuit het comfort van je eigen bank. Zo geef je de ontvanger de mogelijkheid om zelf iets uit te zoeken bij zijn of haar favoriete winkel en bespaar je je lange gezichten dit jaar. Het is tevens een ideaal lastminutecadeautje, want cadeaukaarten die vóór 16.00 uur worden besteld, worden dezelfde dag nog verzonden! Handig voor de twijfelaars.

Kun je niet kiezen of weet je eigenlijk niet zo veel over de behoeften van de ontvanger? Kies dan voor de Keuzekaart, die verzilverd kan worden voor een cadeaukaart naar keuze. Met zestig (!) verschillende kaarten is er voor ieder wel wat wils en het aanbod groeit alsmaar door. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de cadeaukaart simpel en stijlvol te laten verpakken. Deze verpakking hoef je niet per se thuis vol te krabbelen, je kunt ‘m ook op de website vast voorzien van een persoonlijke boodschap. Vind je alleen zo’n cadeaukaart wat kaal staan? Voeg dan een mooi geschenk toe, om je cadeau wat volumineuzer te maken. Bijvoorbeeld een lekkere doos chocolade of een chique fles bubbels. 

Zo! Jouw cadeautje is rond. Het is echter nog maar de vraag of je eigen vrienden zo vrijgevend zijn. Om jou vast te verzekeren van een mooi cadeau krijg je daarom bij aanschaf van een cadeaukaart van minimaal € 10,- euro de hele maand januari een Goldmembership cadeau! De grootste voordelen van zo’n exclusief lidmaatschap?1      Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers per dag en kom erachter wie die anonieme aanbidder is!

2      Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met wie je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd. 

3      Niet meer wachten voordat je een bericht kunt lezen? Bij een Goldmembership verdwijnt de reclame in de messenger als sneeuw voor de zon.

4      Toch eigenlijk wel benieuwd naar die expliciete foto’s? Als Goldmember kun je deze bekijken, of juist uitschakelen, om Gay.nl wanneer het je uitkomt helemaal safe for work te maken.

5      Altijd al een keer in het middelpunt van de belangstelling willen staan? Bij een Goldmembership ontvang je één keer gratis een plek in de spotlight.

6      Per ongeluk een profiel aangeklikt dat je toch niet helemaal bevalt en verschijn je liever niet in zijn/haar lijst met laatste bezoekers? Wis dan je bezoek!

     Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!

     Met een Goldmembership kun je à la minute veranderen van nickname, zodat je niet verbonden blijft aan de naam Boytje18Arnhem, terwijl je inmiddels meer een Frederik29Amsterdam bent.

9      Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen.

10    Als Goldmember kun je op je profiel eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en -groottes en zelfs met html, voor de echte creatievelingen! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 in plaats van 15)!