Waar? 

De te winnen reis gaat naar Valencia Mindfulness Retreat, een nieuw 'straight-friendly' mindfulness bed and breakfast in het centrum van Valencia, Spanje. Je wordt ontvangen met Cava-Champagne, en de twee vrolijke jongens die deze nieuwe stek runnen zullen je alles vertellen over deze bijzonder vriendelijke stad. 

Wanneer?

Naast een dagelijks uitgebreid vijfsterren-ontbijt kun je gebruik maken van de yoga/meditatie-kamer en worden jij en je partner ieder lekker verwend met een heerlijke massage (door een al bijna net zo lekkere meneer of mevrouw naar voorkeur). Het te winnen Gay.nl-Valentijnsweekend vindt plaats met aankomst op donderdag 14 februari en vertrek op zondag 17 februari 2013, en is inclusief gebruik van alle faciliteiten, uitgebreid ontbijt en een hot-massage voor beiden. 

Hoe doe je mee?

Als jij dit lekkere Valentijn Verwenweekend wilt winnen, stuur dan dit jaar nog een mailtje naar win@gay.nl met als onderwerp 'Valentijnsweekend'. Maar je wint het niet zomaar: vertel ons ook de titel van het turquoise boek dat ergens op de website van Valencia Mindfulness Retreat te vinden is. Vermeld daarnaast je profielnaam, voornaam, achternaam én Goldmemberstatus, want zoals je weet maken Goldmembers meer kans bij prijsvragen! En een extra motivatie waarom jij deze prijs moet winnen kan ook geen kwaad!

In de eerste week van januari krijgt de winnaar bericht!

Bekijk ondertussen alvast de website van Valencia Mindfulness Retreat. Je overnacht al in een prachtig pand, in het midden in het centrum van Valencia voor nog geen 50 euro per nacht!