Het is je waarschijnlijk al opgevallen: speciaal voor het jubileumjaar hebben we een nieuwe achtergrond en een nieuw logo. Hou de rechterkant van de site goed in de gaten, op het 'lint' zullen zo nu en dan speciale (win)acties komen te staan. 

Redactioneel
We gaan de ooit-zo-populaire rubriek Ken Je Hem Al terugbrengen dit jaar. Voor wie niet meer weet wat dat was: een interview met een willekeurige Gay.nl-gebruiker. Dit leverde vaak recordaantal lezers (en reacties) op. De laatste editie van deze rubriek is geplaatst in augustus 2007.

We gaan leden van het eerste uur interviewen, we nemen je mee terug in de tijd met oude vormgevingen, best-gelezen artikelen, etc. Genoeg te beleven dus!

Winacties
Het hele jaar door zullen er spectaculaire winacties op de site komen. Zo zijn we het jaar afgetrapt met het weekendje weg naar Valencia. De winnaar van dat weekendje weg is: Jordy Hendriks!
Gefeliciteerd! Je krijgt per e-mail bericht.

De komende tien dagen geven we ook iedere dag een Gay Classic DVD weg aan een van onze leden! Iedere dag aan een profiel dat in een ander jaar is aangemaakt. We beginnen morgen met een willekeurig lid uit 2003. Hou de site in de gaten om te zien of jij misschien gewonnen hebt en om geen (win)actie te missen!

Gaychat
De komende maand, tot 15 februari, kunnen alle Gay.nl-Goldmembers onbeperkt gratis inloggen op Gaychat.nl, de leukste chatsite van Nederland!

Goldmember
Net als altijd halen Goldmembers ook in het jubileumjaar het maximale uit de feestvreugde. Bij vrijwel alle winacties maak je als Goldmember meer kans, en daarnaast krijg je natuurlijk ook alle andere voordelen tot je beschikking! Denk bijvoorbeeld aan het zien van je laatste bezoekers, het eenvoudig teruglezen van je berichten en je krijgt niet die vervelende banner te zien voordat je een bericht kunt lezen.

We willen in het jubileumjaar iedereen de kans geven om voordeliger dan ooit Goldmember te worden. Kies daarom tijdelijk voor een van de onderstaande acties:

1 maand Goldmember voor 1 euro!

3 maanden Goldmember voor 10 euro!

1 jaar Goldmember voor prijs van een half jaar!


Bedankt!
Gay.nl is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een zeer levendige community. Een community waar we trots op zijn! Iets dat klein begon, is nu een website met meer dan 140.000 actieve leden. Een website waar dagelijks nieuwe artikelen, columns, entertainment en prijsvragen op verschijnen, en vrijwel altijd aangedragen of in samenwerking met de community. Gelukkig hebben we een jaar de tijd om alle hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar te bespreken en te belichten. 

Maar met het allerbelangrijkste willen we beginnen: bedankt! Jij als Gay.nl-gebruiker maakt de site leuk! Jij bent de reden waarom ook alle andere gebruikers de site bezoeken en jij bent de reden waarom wij elke dag gemotiveerd zijn om de site verder te ontwikkelen en te vullen met interessante artikelen en columns. Bedankt voor jullie ideeën, activiteit, enthousiasme en input!

Team Gay.nl,
Frederik, Carlo, Marian, Vincent, Kristiaan, Martijn, Jeroen, Martijn, Kevin, Jochem, Jeroen, Tim, Jesper, Lars, Kim en alle redacteuren en columnisten.