De eerste winnaar, die een profiel heeft aangemaakt in januari 2013 en nog steeds actief is, is Gay.nl/bear  Gefeliciteerd, je hebt een cadeaupakket gewonnen met daarin de gay classic-dvd Le Temps Qui Reste!

De tweede winnaar, die een profiel heeft aangemaakt in 2004, is Gay.nl/duowe! Gefeliciteerd, je hebt een cadeaupakket gewonnen met daarin de gay classic-dvd The Times of Harvey Milk!

De derde winnaar, die een profiel heeft aangemaakt in 2005, is Gay.nl/optimisticme! Gefeliciteerd, je hebt een cadeaupakket gewonnen met daarin de gay classic-dvd Eating Out!

De vierde winnaar, die een profiel heeft aangemaakt in 2006, is Gay.nl/rocko86! Gefeliciteerd, je hebt een cadeaupakket gewonnen met daarin de gay classic-dvd Eating Out 2!

De vijfde winnaar, die een profiel heeft aangemaakt in 2007, is Gay.nl/wophu! Gefeliciteerd, je hebt een cadeaupakket gewonnen met daarin de gay classic-dvd J'ai Tue Ma Mere!

De zesde winnaar, die een profiel heeft aangemaakt in 2008, is Gay.nl/wendyj15! Gefeliciteerd, je hebt een cadeaupakket gewonnen met daarin de gay classic-dvd Another Gay Movie!

De zevende winnaar, die een profiel heeft aangemaakt in 2009, is Gay.nl/boy1988! Gefeliciteerd, je hebt een cadeaupakket gewonnen met daarin de gay classic-dvd Another Gay Movie, The Sequal!

De achtste winnaar, die een profiel heeft aangemaakt in 2010, is Gay.nl/tom-veeke! Gefeliciteerd, je hebt een cadeaupakket gewonnen met daarin de gay classic-dvd Beautiful Boxer!

De negende winnaar, die een profiel heeft aangemaakt in 2011, is Gay.nl/naomy! Gefeliciteerd, je hebt een cadeaupakket gewonnen met daarin de gay classic-dvd Brothers & Sisters season 4!

De tiende winnaar, die een profiel heeft aangemaakt in 2012, is Gay.nl/hey-hi! Gefeliciteerd, je hebt een cadeaupakket gewonnen met daarin de gay classic-dvd Hamam!

En de elfde winnaar, een bonuswinnaar, is een nieuw lid uit 2013. Dat is geworden Gay.nl/Thom20! Gefeliciteerd, jij bent drie maanden Goldmember! 

Met de winnaars wordt contact opgenomen via een messengerbericht. Later dit jaar volgt een herhaling van deze actie! Happy jubileumjaar!

Gay classic dvd's zijn te bestellen in onze webshop. Klik hier.