Net als altijd halen Goldmembers ook in het jubileumjaar het maximale uit de feestvreugde. Bij vrijwel alle winacties maak je als Goldmember meer kans, en daarnaast krijg je natuurlijk ook alle andere voordelen tot je beschikking! Denk bijvoorbeeld aan het zien van je laatste bezoekers, het eenvoudig teruglezen van je berichten en je krijgt niet die vervelende banner te zien voordat je een bericht kunt lezen.

We willen in het jubileumjaar iedereen de kans geven om voordeliger dan ooit Goldmember te worden. Kies daarom tijdelijk voor een van de onderstaande acties:

1 maand Goldmember voor 1 euro!

3 maanden Goldmember voor 10 euro!

1 jaar Goldmember met 20 euro korting!

(Klik op een actie om Goldmember te worden)


10 exclusieve Goldmember features:

1      Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers per dag en kom erachter wie die anonieme aanbidder is!

2      Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met wie je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd. 

3      Niet meer wachten voordat je een bericht kunt lezen? Bij een Goldmembership verdwijnt de reclame in de messenger als sneeuw voor de zon.

4      Toch eigenlijk wel benieuwd naar die expliciete foto’s? Als Goldmember kun je deze bekijken, of juist uitschakelen, om Gay.nl wanneer het je uitkomt helemaal safe for work te maken.

5      Altijd al een keer in het middelpunt van de belangstelling willen staan? Bij een Goldmembership ontvang je één keer gratis een plek in de spotlight.

6      Per ongeluk een profiel aangeklikt dat je toch niet helemaal bevalt en verschijn je liever niet in zijn/haar lijst met laatste bezoekers? Wis dan je bezoek!

     Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!

     Met een Goldmembership kun je à la minute veranderen van nickname, zodat je niet verbonden blijft aan de naam Boytje18Arnhem, terwijl je inmiddels meer een Frederik29Amsterdam bent.

9      Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen.

10    Als Goldmember kun je op je profiel eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en -groottes en zelfs met html, voor de echte creatievelingen! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 in plaats van 15)!