Stel je voor: je loopt op straat, samen met je vriend of vriendin, en je geeft elkaar een kus. In de tegenovergestelde richting loopt iemand die verbaasd kijkt, maar daarna zie je een glimlach verschijnen. Er heersen nog veel vooroordelen en nog steeds is een homokoppel niet alledaags in het straatbeeld, maar uiteindelijk kan ook de grootste criticaster er niet omheen dat met een liefdevolle kus niets mis is.

En zo werkt het ook met de nieuwe Milka-koekjes. Want een combinatie van de Alpinemelkchocolade van Milka met de licht-zoute smaak van Tuc, dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar de unieke combinatie smaakt verrassend lekker!

Daarnaast heeft de nieuwe combinatie een groot voordeel: je koopt deze verrassende reep al voor minder dan een euro!

Milka verslaat meer vooroordelen. Ook met Lu wordt nu samengewerkt om te komen tot een heerlijk romige combinatie van koek en chocolade, die je net als de Milka&Tuc koopt voor minder dan een euro!

Dus versla alle vooroordelen en durf een chocoladekoekje te proberen waarin Lu- en Tuc-biscuits zijn overgoten door de Alpinemelkchocolade van Milka. En wees gewaarschuwd: Once you taste it, you love it!


Wil je er zelf achter komen wat jij van de onverwachte smaakcombinatie vindt? Mail naar win@gay.nl (met Milka als subject) wat jouw favoriete, beetje vreemde combinatie is en wie weet sturen we jou een reep toe!