‘Ik weet het nog heel goed. Het was december 2011 en ik was nog maar net een paar maanden uit de kast. Ik was absoluut niet op zoek naar een relatie, maar ik was wel enorm nieuwsgierig naar andere lesbische meiden. Een vriendin vertelde me over Gay.nl en nadat ik een profiel had aangemaakt, leerde ik veel leuke mensen kennen. Een aantal heb ik vervolgens ook persoonlijk ontmoet en daar heb ik een paar fijne vriendschappen aan overgehouden. Méér werd het echter nooit.

Een hoop foto's en de meest grappige profielnamen bleven op mijn beeldscherm voorbij komen. Plotseling zag ik een bijzondere profielnaam met daarnaast een onduidelijke foto en weinig persoonlijke informatie. Ik voelde me enorm aangetrokken tot dit profiel, maar op de een of andere manier durfde ik haar geen bericht te sturen. Dagenlang bezocht ik haar profiel en op een dag gebeurde er iets totaal onverwacht. Ik kreeg een bericht van haar. ‘Hé! Ik zie dat je heel vaak op mijn profiel kijkt ;) Hoe gaat het met je?’, stond er. Ik was vergeten dat ze kon zien dat ik dagelijks haar profiel bezocht. Oeps!

Ik was in ieder geval blij dat zij de eerste stap had gezet. Ik wist meteen dat ze een bijzondere rol in mijn leven zou gaan spelen. Het begon eerst met een aantal korte en nogal oppervlakkige berichtjes, maar algauw werden de berichten veel langer en serieuzer. Er ging werkelijk geen dag voorbij dat ik haar niet sprak. Op gegeven moment gaf ik haar mijn ook mijn telefoonnummer. Eerst verliep het contact via de sms, toen werden we Facebook-vrienden, en vervolgens ging tijdens de chat ook de webcam aan. We kregen gewoon geen genoeg van elkaar.

Na ongeveer 2 maanden intensief contact werd het tijd om elkaar eindelijk eens te ontmoeten. Dat moest gewoon! We spraken op 7 februari 2012 af, precies een week voor Valentijnsdag. Ik zou haar ophalen in Meppel waarna we samen naar Groningen zouden afreizen, de plek waar ik woon. Met klamme handen zat ik in de trein. Ik was iets te vroeg, maar daar was ze dan eindelijk. ‘Hé!’, zeiden we tegen elkaar. Ik gaf haar een knuffel en het leek alsof we elkaar al jaren kenden. Eenmaal veilig aangekomen in Groningen maakten we een wandeling en spraken we over vanalles en nog wat. Uiteraard ging deze dag veel te snel voorbij. Nadat ik haar weer op de trein had gezet, liep ik naar huis met een gigantische glimlach op mijn gezicht.

Het contact bleef leuk en toen gebeurde waar ik bang voor was. Ik werd overduidelijk verliefd! Op dat moment kende ze mij al zó goed dat ze wist dat er iets gaande was. Liegen kon ik niet en daarom vertelde ik haar het nieuws. Helaas was het niet wederzijds, maar toch bleef het contact goed. Onze band werd zelfs alleen maar sterker. De maanden vlogen voorbij en mijn gevoel bleef hetzelfde. Intussen was het alweer lente en de zon scheen volop.

Plotseling nodigde ze mij uit om bij haar langs te komen. We hadden samen een superleuke dag en toen we ergens op de bus stonden te wachten moest ik het gewoon doen... ik zoende haar vol op de mond! Onze eerste zoen was een feit en het was werkelijk een heerlijk gevoel. We werden steeds hechter en ze begon zelf ook gevoelens voor mij te ontwikkelen. In juli 2012 was het dan eindelijk zover en ze werd de mijne.  

Helaas was de relatie van korte duur omdat ze er toch niet helemaal zeker over was. Het contact verliep daardoor ineens nogal moeizaam, maar inmiddels gaat ook dat weer hartstikke goed. Zoals ik al zei wist ik dat ze een bijzondere rol in mijn leven zou gaan spelen, en dat doet ze nu nog steeds. Echte liefde gaat niet kapot!'


Heb jij zelf ook een bijzonder verhaal te vertellen? Mail dan jouw Gay.nl-verhaal naar oproep@gay.nl ! Wordt jouw verhaal geplaatst, dan krijg je een leuke DVD opgestuurd. Wil je kans maken op deze prijs, mail dan ook je postadres.