De series Toddlers en Tiara's en Here Comes Honey Boo Boo maakten een grote bekendheid van de 7-jarige Alana Thompson. De white trash-avonturen van Alana en haar familie zijn een super grote hit in de VS en de series zijn in Nederland op zender TLC te bekijken.

Here Comes Honey Boo Boo werd al geëerd met een GLAAD-award nominatie voor haar positieve weergave van homo's in de media. Al is de familie niet bijster intelligent en leven ze in een niet bepaald als homovriendelijk bekend staand deel van de VS, toch wordt Honey Boo Boo's oom Uncle Poodle erg positief en normaal behandeld door de familie.

Een tijdje geleden was er al een kleine controverse over Uncle Poodle, echte naam Lee Thompson, nadat hij bekend maakte hiv-positief te zijn. Hij vertelde dat hij het van zijn ex-vriend had opgelopen en dat hij deze daarna had aangeklaagd omdat deze niets over zijn ziekte aan Thompson had gemeld. Uit onderzoek door verscheidene mensen bleek dat de hele kwestie een beetje onduidelijk was, nergens viel een dergelijke zaak in proces-verbalen terug te vinden.

Nu meldt website TMZ dat een man naaktfoto's van Lee Thompson in de douche aanbood aan verscheidene media outlets waaronder TMZ. Volgens de man stuurde Thompson hem die foto's op Grindr met de tekst: "Weet je wie Honey Boo Boo is? Dat is mijn nichtje."

AN/Bron: TMZ