eHarmony is een van de grootste internet-dating sites ter wereld met leden in meer dan 150 landen en het heeft vestigingen in de VS, Australië, UK en Brazilië.

De streng christelijke mede-eigenaar Neil Clark Warren werd geïnterviewd door CNBC/Yahoo's 'Off the Cuff' waarin hij meerdere negatieve opmerkingen maakte over homoseksualiteit.

Allereerst geeft hij aan het zat te zijn over het homohuwelijk te praten, omdat dit zijn bedrijf al veel schade heeft veroorzaakt. De procureur-generaal van New Jersey verplichtte het christelijke bedrijf om ook homo's toe te laten tot de site, dit na verscheidene rechtszaken van homo's die het niet eerlijk vonden dat de site hen bleef weigeren.

Volgens Warren moest hij daarna bewaking inschakelen om zo hun leven te beschermen tegen gelovige mensen die kwaad en teleurgesteld waren in eHarmony omdat het toelaten van homo's een overtreding van het heilige schrift was.

"Ik heb al eerder gezegd dat eHarmony wel 10 miljoen dollar moet investeren samen met andere bedrijven om homoseksualiteit te proberen te begrijpen. Op z'n best is het een zeer pijnlijke wijze om je leven te leiden," aldus Warren.

 AN