Op de achtergrond zijn we bezig met de toekomst. We hebben dankzij de enquêtes en brainstorms met gebruikers een duidelijk plan gemaakt waarmee we aan de slag kunnen. Sommige vernieuwingen zullen echter sneller komen dan de andere. 

Goed nieuws! Momenteel zijn we bezig met de meest-gevraagde functie: een overzichtelijk berichtencentrum waar je al je conversaties eenvoudig kunt zien, waar je bijzondere berichten kunt opslaan en waarin je in je berichten kunt zoeken. 

Twee verbeteringen zijn inmiddels al af en doorgevoerd:

Niet meer automatisch in de Spotlight, je krijgt een coupon!
Je weet het vast nog wel van toen je zelf lid werd: je kwam direct in de spotlight. Ook als je Goldmember wordt kom je weer in de spotlight. Maar misschien is dat wel helemaal niet het moment waarop je in de spotlight wilt komen. Daarom kom je nu niet automatisch in de spotlight, maar krijg je in je bevestigingsmail een Spotlight-coupon. Je kunt dan eventueel eerst nog een andere profielfoto uploaden of je tekst aanpassen en je kiest vervolgens zelf het moment waarop je in de spotlight wilt. Deze wijziging is per direct beschikbaar voor alle leden die via de website een nieuw profiel of een Goldmembership aanmaken.

Goldmembers geven Gay.nl een 8.7!
Naast algemene enquêtes hebben we er ook een aantal specifiek op Goldmembers gericht. Zowel op gebruikers die op dit moment Goldmember zijn als op gebruikers die Goldmember geweest zijn. We zijn ontzettend trots dat het gemiddelde cijfer dat huidige Goldmembers het Goldmembership geven een 8,7 is! Ex-Goldmembers zitten met een 8,0 iets lager.

Als Gay.nl-Goldmember heb je meer dan 15 voordelen op de website. Zo kun je onder andere 'laatste bezoekers' zien, expliciete foto's bekijken en onbeperkt favorieten toevoegen.

Nieuwe Goldmember-signup

Er waren ook een aantal verbeterpunten. Veruit de meest genoemde tip was het vereenvoudigen van de aanmeldprocedure. Dit is inmiddels gebeurd. Je kunt nu in een oogopslag zien welke abonnementsvormen er zijn en eventueel kiezen welk cadeau je bij je Goldmembership wilt ontvangen.

Neem zelf een kijkje naar de nieuwe Gold signup en de huidige gifts - klik hier!


Tijdelijk! De Jubileum-actie loopt nog tot en met 28 februari!

1 maand Goldmember voor 1 euro!

3 maanden Goldmember voor 10 euro!

1 jaar Goldmember met 20 euro korting!

(Klik op een actie om Goldmember te worden)


In de enquêtes zijn ook nog enkele andere feitjes naar voren gekomen over de samenstelling van de 147.000+ Gay.nl-ers. Zie hieronder een selectie:

Hoeveel van de Gay.nl-ers hebben een...

Het Nederlandse gemiddelde voor gebruikers van een smartphone is 58%