Jullie hebben vast al gehoord dat er een nieuwe club is in de Reguliers Dwarsstraat, genaamd Club NYX. Deze club is nu ongeveer een half jaar open en wij zijn als The G-Team aan deze heerlijke plek verbonden met ons eigen maandelijkse feest, genaamd Sandwich.

Naast hele fijne aanstormende talenten als resident, zoals Le Fumeur en Eljany (te vinden op Facebook en Soundcloud) nodigen we elke maand een muzikale gast uit om met ons mee te feesten en deze keer was het niemand minder dan de It-girl uit Los Angeles, Brooke Candy. Als je nog niet weet wie dat is, moet je even haar naam intypen bij google images, dan ben je de komende 3 uur zoet met deze kinky dame. Ze had eerst een uitverkocht concert in de kleine zaal van de Paradiso, waar we haar voorprogramma mochten doen en daarna sleurden we haar dus mee naar de NYX voor een DJ set.

Eenmaal aangekomen in de NYX werd duidelijk dat ze zich helemaal niet goed voelde en kregen we te horen dat ze een longontsteking onder de leden had. Oei. Met kopjes thee en lieve woorden werd ze opgepept om toch ten tonele te verschijnen. Zittend op een kruk en ondersteund door haar eigen DJ, gooide ze een flink aantal gemene hiphop deunen de zaal in. Onze Sandwich Super Stars: HEisA Jynx, Janey Jacké en Peggy Jane Delilah zagen hun kans schoon en klommen het podium op om de dansmoves van de zittende diva over te nemen.

Toen ze klaar was, verdween ze direct de kleedkamer in om een joint te roken, wat over het algemeen niet heel slim is met een longontsteking. Oh, het leven van een superster...

Doordat ze eerder stopte dan gepland, konden wij los met een extra lange set. De kruk werd aan de kant gegooid en het volume ging omhoog. Aan het einde van de avond had iedereen zich een longontsteking gedanst, zo hard ging het er aan toe. Nu even allemaal bijkomen met warme kopjes thee, dan zijn we allemaal net op tijd fris als de lente begint!

En onthoud, elke eerste vrijdag van de maand, zijn we terug met Sandwich.

Eet smakelijk!!

Meer info: www.thegteam.dj
Volg The G-Team op Facebook, klik hier!

 

The G-Team agenda:

16/3 3 x NYX: Zimmer @ Club NYX, Amsterdam

30/3 Fuck It @ De Golden Arm, Groningen

31/3 Magneet Kick Off @ Paradiso, Amsterdam


5/4 Sandwich @ Club NYX, Amsterdam

13/4 Wasteland @ Hemkade, Zaandam

29/4 Beatrash @ Rose's Cantina, Amsterdam

Wil jij op de G-Team stemmen als 'Best DJ Team' voor de Gouden Kabouter Awards? Dan kan dat via: http://www.goudenkabouter.nl/stemmen-2013/

 

Party Pics!

Sandwich Star 1: Heisa Jynx

Sandwich Star 2: Janey Jacke

Sandwich Star 3: Peggy Jane Delilah

Brooke Candy staat hier en zit ff niet op haar kruk

DJ Aiscream keek veilig toe achter het gaas

Sandwich resident DJ Le Fumeur gelooft dat alles goed komt

Sita van Open Shop tocht lekker door

De lichtman hield alles in de gaten

Doorhost Jackson heeft veel liefde te geven

Harm-Jan, DJ Plee Boy & Wannabeastar

Brooke Candy + The G-Team

Charro lijkt heel onschuldig…

Net zoals Jonathan, ook zo onschuldig…

Deze jongen vond het zijne er van

Dit meisje vond alles bijzonder grappig

Sta jij hier tussen en heb je dat liever niet? Vul het formulier in op www.gay.nl/help/

 

Fotocredits: The G-Team