HOLY PlayGrounds Bungalow 8 Amsterdam Maart Feest Party Uitgaan

 

Kaarten winnen voor de eerste editie van HOLY PlayGround op 31 maart? Gay.nl verloot vijf keer twee tickets. Stuur snel een mailtje met je naam, adres en de reden dat jij wel kaartjes verdient voor dit chique feesje naar win@gay.nl, doe een schietgebedje en wie weet sta jij samen met een van je vrienden in stijl te feesten in Bungalow 8 te Amsterdam.


HOLY PlayGround Productions is gespecialiseerd in de organisatie van stijlvolle evenementen. De tijd is nu aangebroken om het grote publiek kennis te laten maken met HOLY PlayGround. 'Vanaf de laatste zondag van maart zal de gay scene van Nederland nooit meer hetzelfde zijn', aldus de organisatie. De lancering van een geheel nieuw maandelijks terugkerend evenement zal plaatsvinden in Bungalow 8 te Amsterdam.

'Wij breiden het huidige aanbod aan gay (friendly) evenementen uit, door middel van een uniek, gezond en geraffineerd evenement, dat zich richt op het segment van de Amsterdamse gayscene dat stijlvolle omgevingen op prijs stelt', aldus de organisatie. 'Bezoekers bevinden zich tijdens HOLY PlayGround in een wereld vol glamour en mooie mensen in een van de populairste clubs in onze hoofdstad.'

Wil jij je een VIP voelen voor een avond? Over de rode loper flaneren? Poseren voor de aanwezige fotografen en in stijl los te gaan op R&B, pop en latin house? Dan is HOLY PlayGround jouw feest!

Because... even angels like to party!