Al je gesprekken in een handig overzicht!
Zie eenvoudig met wie jij in gesprek bent. In een handig overzicht zie je in een oogopslag van wie je ongelezen berichten hebt, wie er nog niet gereageerd heeft op je berichten, of ze gelezen zijn en met wie je in gesprek bent. Om het extra overzichtelijk te maken zie je per gebruiker ook meteen z'n hoofdfoto, leeftijd en woonplaats.

Realtime chatten
Klik op een gesprek om direct een bericht terug te sturen en berichten te ontvangen zonder dat je de pagina hoeft te verlaten of een pop-up hoeft te openen. Uiteraard kun je ook direct attachments meesturen. Daarnaast zie je een vinkje als het bericht gelezen is en kun je berichten opslaan zodat ze nooit worden verwijderd!

Berichten opslaan
Je kunt ieder bericht dat je ontvangt opslaan. Normaal gesproken worden berichten na een aantal maanden uit onze database verwijderd, maar op deze manier kun je de leukste ontvangen berichten bewaren en teruglezen wanneer je wilt!

Zoeken in berichten
Ben je vergeten wie je ook alweer een bericht had verstuurd over een bepaald onderwerp? Dan kun je de zoekfunctie gebruiken om dit gesprek terug te vinden. Je kunt zowel binnen gesprekken zoeken als op gebruikersnaam.  

Systeemberichten
Soms sturen we je een bericht met een bepaalde mededeling of een tijdelijke aanbieding. Deze berichten verschijnen nu in een apart tabje, zodat ze niet in de weg zitten van je gesprekken met andere gebruikers. Extra handig is dat het bericht blijft staan zolang het relevant is, daarna wordt het automatisch verwijderd. Je hoeft dus niet meteen bij het lezen van het bericht een keuze te maken, maar kunt het nog eens rustig teruglezen. Systeemberichten zijn zowel voor lightmembers als Goldmembers beschikbaar.

Klik op het envelopje boven je vriendenlijst om direct naar het Message Center te gaan. 


10 dagen gratis!
Omdat het Gay.nl's jubileumjaar is, mag iedere gebruiker tien dagen gratis gebruik maken van het Message Center!  Klik op het envelopje boven je vriendenlijst om direct naar het Message Center te gaan. 

Ben je fan van het Message Center? Word Goldmember en blijf niet alleen het Message Center gebruiken, maar ook de 15+ overige voordelen. Denk hierbij aan het zien van je laatste bezoekers, het blokkeren van gebruikers en het uitschakelen van de reclame voor de messenger!

Om het Goldmembership nóg aantrekkelijker te maken, hebben we de speciale jubileumacties weer actief gezet!
Let op: deze jubileumactie geldt alleen tijdens de trial!

1 maand Goldmember voor 1 euro!

3 maanden Goldmember voor 10 euro!

1 jaar Goldmember met 20 euro korting!

(Klik op een actie om Goldmember te worden)

We hopen dat je veel plezier beleefd aan het Message Center! Mocht je onverhoopt toch bugs tegenkomen? Laat het ons weten via Gay.nl/help!