Op zaterdag 27 april is het weer tijd voor een van de meest unieke dance events van het jaar: SP@TTERSPARTY, de enige gay poolparty van Nederland en België. Hier op Gay.nl geven we vijf keer een duoticket weg! Het enige wat je hoeft te doen is ons mailen op win@gay.nl met de ultieme reden waarom jij op dit feest moet zijn! 

Sp@tters is ondertussen aan haar 5e editie toe. Voor de locatie heeft Sp@tters wederom de keuze laten vallen op het subtropische zwemparadijs De Tongelreep in Eindhoven. In een unieke setting van licht en geluid en met een drankje in de hand kan je genieten van alle faciliteiten die het zwembad te bieden heeft zoals kruiden- & bubbelbaden, glijbanen, een watertol, een stroomversnelling en nog veel meer. Het zwembad wordt omgebouwd tot een echte Disco-Dance-Pool met alles erop en eraan. Het is als het ware alsof in je zwembroek in de club staat! 

Sp@tters zwembad sixpack zwembroek Eindhoven Tongelreep Gay Party DJ
Nieuw deze editie is een heuse dance area waar je kunt genieten van de beste dancehits met videoshow van dj IVAR en dj Richie G. Dj Ivar is de resident-dj van de PallaZ Club op de Stratumsedijk in Eindhoven. Verder draaide hij al op Smashing Valentine, Smash en Splash en is hij medeproducer bij Stuk X. DJ Richie G. maakte zijn naam in club Pecheur en draait nu regelmatig als gast-dj in PallaZ Club. Samen staan ze dus garant voor een bijzondere muziekbelevenis op een unieke locatie.

Sp@tters VIP zwembad Eindhoven Gay Party DJ Pool Ivar
Wees een royalty op Spatters

Het feestbeest bij uitstek gaat natuurlijk voor de extra’s. Daarvoor heeft Sp@tters voor slechts € 57,50 een ALL-Inclusive Royal-arrangement. Als royalty kom je binnen langs een speciale VIP-ingang, zonder wachtrij, met bijhorend welkomstdrankje en een unieke Sp@ttershanddoek als geschenk. In de royal-lounge kun je de hele avond gratis eten en drinken en word je op je wenken bediend door de leuke Sp@ttersboys.

Nieuw deze editie is een Eindhovens verwenweekend: het 'Royal-arrangement', aangeboden door onze partners voor slechts €112,50 per persoon. Ingebegrepen bij dit arrangement: een hotelovernachting in het Pullman Hotel in een Superior kamer, een diner bij buffetrestaurant Dzjengis Khan, 2 tickets voor Sp@tters en een verwendag met lunch bij Sauna Tibet.  

Sp@tters Eindhoven Party Pool Gay bubbelbad whirlpool gay mannen zwembroek
Feeling lucky today

Wekelijks zijn er verschillende wedstrijden waarmee je leuke prijzen kunt winnen via de Facebookpagina van Sp@tters. 

Ook via GAY.NL kun je meedoen met een wedstrijd voor 5 duokaartjes! Het enige wat je hoeft te doen is ons mailen op win@gay.nl met de ultieme reden waarom jij op dit feest moet zijn! We geven 5 x 2 kaartjes weg.

Nog even de praktische zaken op een rijtje:

  • Zaterdag 27 april vanaf 21.00 uur in De Tongelreep in Eindhoven
  • Tickets zijn verkrijgbaar via: www.spattersparty.nl.
  • Regular pre-sale: € 12,50. At the door: € 17,50. VIP: € 57,50, verwen arrangement €112.50 .
  • Tevens in de voorverkoop; drank-vouchers, om je drank-credits goedkoper te maken.