Hepatitis B is een zwaar onderschatte soa waarvan je soms niet eens merkt dat je hem hebt. Één op de tien mannen heeft het virus (gehad). Veilig neuken beschermt je niet voldoende en je kunt hepatitis B ook oplopen van pijpen en rimmen. Je hebt het dus zo. Reden genoeg om je nu te laten vaccineren tegen dit nare virus.

Mannen die seks hebben met mannen kunnen zich gratis tegen het virus laten vaccineren. Drie prikken en je bent levenslang beschermd! Ondanks alle bezuinigingen is het nu nog gratis, dus het is slim om er snel bij te zijn. Je bespaart hiermee 150 euro!

100.000 slimme homojongens hebben al gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en zijn nu levenslang beschermd tegen hepatitis B.

We kregen van Man of Mietje een grappige video opgestuurd waarin in het kort alles nog eens glashelder voor je op een rijtje wordt gezet. Door middel van een aantal verfrissende, soms zelfs heftige illustraties wordt uitgelegd waarom het zo belangrijk is dat je je laat vaccineren.

Op Manofmietje.nl maak je, snel en anoniem een afspraak bij een GGD bij jou in de buurt om je GRATIS te laten vaccineren. Zo houd je jezelf en de community gezond.


Powered by Manofmietje.nl