Maar wat houdt het getal eigenlijk in? 150.000 actieve gebruikers betekent dat er op dit moment 150.000 gebruikers zijn die een profiel hebben waarop ze kunnen inloggen. In de afgelopen 10 jaar zijn er veel meer profielen aangemaakt, maar daarvan zijn er ook alweer een hoop verwijderd. 

Wist je trouwens dat we ook zelf profielen verwijderen van gebruikers die al te lang niet meer zijn ingelogd? Op die manier houden we de het ledenbestand zuiver en zorgen we ervoor dat die 150.000 actieve gebruikers ook daadwerkelijk actieve gebruikers zijn.

We vinden het ontzettend leuk dat we in ons jubileumjaar - Gay.nl bestaat in 2013 alweer 10 jaar - het 150.000ste actieve lid verwelkomen en dus pakket we uit! Wat krijgt het 150.000ste lid?

VIP-pakket voor NYX invites Room Service London!
Het hotste feestje uit Londen komt naar club NYX op vrijdag 19 april. Host en drag van het feest Jodie Harsh zal deze nacht de NYX onveilig maken samen met DJ Severino en fotograaf Dimitros Theocharis uit Londen. Het 150.000ste lid mag met drie vrienden naar NYX invites Room Service London en als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens een fles bubbels!

Het Gay.nl Goldmembership
Uiteraard mag het Goldmembership niet ontbreken. De 150.000ste gebruiker is het eerste jaar van zijn lidmaatschap Goldmember! Fijn, want daardoor mis je niets van de volledige functionaliteit van de website, die dit jaar met enkele gigantische vernieuwingen alleen nog maar verbeterd wordt! Inmiddels is ook het Message Center al toegevoegd als functie voor Goldmembers.

Gay.nl Cadeaupakket
Leuk voor thuis: het Gay.nl-cadeaupakket. Hierin zitten DVD's, een roze zonnebril, de beroemde Gay.nl-sticker en andere leuke hebbedingen!

Gebruiker 150.000 is geworden: Gay.nl/alexxxander767 !