I LOVE BINK Maastricht gay homo mannen Jennifer Cooke Maastricht zet zichzelf langzamerhand weer helemaal "back on the gay map". De gave gayfeestjes schieten als paddestoelen uit de grond. De meest recente nieuwkomer: I LOVE BINK op 24 mei. Kaartjes winnen? Gay.nl verloot 3x2 tickets. Stuur snel een mailtje aan win@gay.nl met de reden dat jij erbij moet zijn tijdens dit gayfeestje met een zachte g.

Voor deze editie in Maastricht trakteert Headliner Miss Sugaware haar binken op
sexy housebeats met een toefje pop. Met haar sensuele en indrukwekkende verschijning is zij een van de meest talentvolle vrouwelijke dj’s in de Nederlandse dance scene. Zie onderaan dit artikel vast een preview van de fijne line-up. 

I LOVE BINK zal regelmatig gaan terugkeren naar Maastricht. 'Wees gewaarschuwd, want BINK is stoer, fantasierijk en spraakmakend', aldus de organisatie.

De eerste editie vindt plaats In Ipanema op de Avenue Ceramique, gelegen aan de zuidzijde van de maas in hartje Maastricht. Ipanema is makkelijk met de auto te bereiken, daarnaast zijn er diverse parkeergarages en parkeermogelijkheden in de directe nabijheid. Vanaf het Centraal Station van Maastricht is de afstand naar Ipanema ongeveer 1 kilometer, prima te lopen dus. 

22:00-03:00
Presale: 10 euro
Age: 18+
Kluisjes beschikbaar

BUY TICKET


LINE UP:

MISS SUGAWARE

DJ FLASH 


VOCALS: JENNIFER COOKE