Fans kunnen de uitzending gezamenlijk bekijken en Songfestival-expert Cornald Maas geeft live commentaar. Voor en na de uitzending zijn er optredens van o.a. Linda Wagenmakers en Maxine & Franklin Brown en er zal een live verbinding zijn met Anouk in Malmö.

Cornald Maas presenteert voorafgaand aan de finale van het Eurovisie Songfestival live vanuit het DeLaMar Theater, tijdens dit event, de televisievoorbeschouwing Op weg naar het Songfestival, dat uitgezonden wordt op Nederland 3. Met een zaal vol songfestivalfanaten en twee tafelgasten, Carlo Boszhard en Edsilia Rombley, over kansberekeningen, de zin en onzin van de internationale polls en de concurrentie van de andere ingezonden acts. 

Daarnaast geeft Cornald namens Nederland de punten door. 

WIN! Gay.nl verloot 2x2 kaarten voor dit Songfestival-evenement. Mail waarom jij wilt winnen naar win@gay.nl en vergeet niet je gegevens te vermelden. Het publiek krijgt zaterdag een goodiebag met exclusieve souvenirs en attributen die van pas komen tijdens de uitzending. Cornald is ervan overtuigd dat Anouk voor Nederland de finale haalt, dus dit Songfestival-feestje wil je niet missen! 

Let op: het event begint in verband met de live uitzending stipt om 20.00u, dus wees op tijd! Klik hier voor meer info over het evenement.