Buiten het festieve gedeelte, waar holebitrans en hun vrienden feest vieren om zichzelf te mogen zijn, is ‘pride4every1’ ook drager van een specifieke politieke boodschap. Tijdens deze 18e versie zal The Belgian Pride ‘Rainbow Families’ centraal stellen. 10 jaar nadat het huwelijk opengesteld is voor mensen van hetzelfde geslacht en 7 jaar nadat de adoptie voor hen is gelijkgesteld heeft het concept familie verschillende vormen aangenomen. Deze diversiteit zal The Belgian Pride extra in de kijker zetten. Dit alles om vooral niet te vergeten welke weg er nog af te leggen valt zodat alle vormen van familie gelijke kansen en rechten hebben.

The Belgian Pride, in samenwerking met VISITBRUSSELS, biedt zijn publiek elk jaar een gevarieerd programma aan. De traditionele parade, een manifestatie die door de stad trekt op een kleurrijke manier en de prideVillage, waar informatie zich vermengt met vertier. Alle ingredienten zijn er voor een feestelijke dag. Opnieuw dit jaar zal het beursgebouw het decor vormen van een schouwspel met vele verrassingen. De nacht zal een veelvoud van mogelijkheden aanbieden die een fantastische feestsfeer garanderen.

Win partytickets!
Gaylog en Gay.eu zijn vertegenwoordigd tijdens de parade op 18 mei door Brussel. Wil jij samen met 3 vrienden/vriendinnen mee op onze wagen? Maak nu kans om een VIP-treatment te winnen op de Gay.eu Partytruck tijdens de The Belgian Pride 2013! Je wint dus in totaal 4 VIP-tickets!

Je krijgt toegang tot de truck waar de cava voor jullie koud staat. De truck neemt jullie mee door de kleurrijke parade en eindigt op de Anspachlaan bij de Beurs waar jullie verder kunnen feesten. Je krijgt van ons ook nog eens 4 free-tickets voor Fabulous (de main party van Belgian Pride)! Neem deel aan de Pride in ware VIP-stijl! Mail naar win@gaylog.be en vertel waar jij er bij wilt zijn, en maak kans op die tickets!