Op de vernieuwde website zal de community en content nog mooier, overzichtelijker en moderner worden gepresenteerd. De bekende onderdelen van Gaylog zoals de partyreports, het nieuwsplatform en de partykalender worden geïntegreerd in de nieuwe website. Natuurlijk blijft Gay.eu voor de Belgische leden een echte Belgische website. We houden op Gay.eu onze eigen Belgische homepage, nieuws, artikelen, partyreports en partykalender.

Door de fusie met Gaylog.be zullen de leden van beide websites elkaar nu op één centraal platform kunnen spreken en ontmoeten. Zo kun je straks op de nieuwe website berichtjes sturen met alle leden uit Nederland en België (totaal meer dan 150.000 leden!), kan je genieten van veel meer speciale acties, vind je straks méér nieuws & entertainment en kan je overal de websites en je berichtjes bekijken via de iPhone en Android app’s. 

Van zodra we in juni onze nieuwe website lanceren ontvangen de huidige gebruikers van Gaylog van ons een e-mail. Je profiel wordt bij de lancering automatisch omgezet. Gay.eu blijft volledig gratis zoals je van Gay.eu en Gaylog gewend bent.

Stay tuned! We informeren je snel weer!