Gay.nl verloot 5 keer 2 kaartjes voor Amanda LePore in Club NYX (Amsterdam) aantstaande vrijdag. Kans maken? Stuur een mailtje aan win@gay.nl met je naam o.v.v. Amanda Lepore. Vrijdagmiddag maken we de winnaars bekend.

Amanda Lepore, een levende legende komt naar Club NYX op vrijdag 14 juni. Vorig jaar stond ze voor het eerst op de planken in Nederland, toen trad ze op in de Bijenkorf als aftrap van Gaypride 2012. Amsterdam beviel de diva wel en daarom keert ze terug als special guest tijdens Roomservice in Club NYX.

Amanda Lepore is een Amerikaans model, nachtleven- en mode-icoon, performance kunstenaar, artiest en transgender publiek figuur. Ze is verschenen in reclames voor tal van bedrijven, waaronder MAC Cosmetica, Mego Jeans, The Blonds, Swatch, CAMP Cosmetica en Heatherette, die haar beeltenis heeft gebruikt op kleding en haar als model inhuurde.

Lepore is ook de muze van fotograaf David LaChapelle en werkte samen met vele andere fotografen, waaronder Terry Richardson. Ze nam deel aan LaChapelle’s Artiesten en Prostituees 1985-2005 tentoonstelling in New York, waar ze 'woonde' in een voyeuristische levensgrote set. Amanda Lepore heeft ook verschillende singles uitgebracht, veel geschreven en opgenomen met Cazwell. In 2011 bracht ze haar full-length debuutalbum “I. .. Amanda Lepore” uit. 

Vrijdag 14 juni 2013
NYX invites Room Service with special guest host: Amanda Lepore
Dj's: Jodie Harsh, Sofia Valentine, Starsoap, Kleine Kim, Hardtog & Plee Boy
Open: 23.00-05.00 uur | Entree: 10 euro (geen voorverkoop)
www.clubnyx.nl