De zomer is bijna aangebroken, de eindexamens zitten erop en als je nog geen (school)vakantie hebt, dan zal dat binnenkort gaan gebeuren. Oftewel, het mooie weer is daar en de T-shirts, tanktops, zwembroeken en je mooiste ondergoed kunnen weer uit de kast worden gehaald. Heb jij al een kekke zwembroek voor de Gay.nl Beach Party op 28 juli in huis gehaald? Bij Bink! Underwear koop je een sexy exemplaar met Gay.nl-korting. Lees snel verder!

BINK! Underwear biedt een ruim aanbod aan kwaliteitmerken op het gebied van ondergoed, zwemkleding en sportkleding. Naast bekende merken als Marc O’Polo en Cavello introduceert BINK! Underwear ook een aantal merken op de Nederlandse- en Belgische markt die onder ‘ons’ gays natuurlijk al enorm populair zijn, maar die in Nederland en België nog niet zo makkelijk verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld 2(X)ist, Cocksox, C-IN2, Addicted, Jockey en AwareSoho. Levering in Nederland & België is gratis en je ontvangt je aankopen binnen 1 tot 3 dagen in huis, discreet verpakt.

Aware Soho Bink Underwear Ondergoed Zwembroeken Beach Parrty

Deze hete heren demonstreren wat de AwareSoho zwembroeken doen voor je bilpartij:

BINK! heeft regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen die online aangekondigd worden maar ook via de nieuwsbrief. Om het winkelen nog aantrekkelijker te maken heeft BINK! Underwear een gratis spaarsysteem. Bij elke bestede euro ontvang je automatisch een spaarpunt. Vanaf 100 punten kun je deze inleveren voor een cadeaubon die je weer kunt besteden in de webshop.

Als Gay.nl member kun je er deze zomer tiptop bijlopen voor weinig. Tot en met 5 juli krijg je namelijk 15% korting op al je aankopen bij BINK! Registreer je gratis en eenvoudig bij BINK! en voer bij het afrekenen GAYNL in bij het vakje ‘vouchercode’ om je korting te ontvangen.