Freak-Out Partypictures en Gay.eu hebben besloten om de krachten te bundelen en vanaf 1 juli samen verder te gaan als Gay.eu.

Freak-Out Partypictures is in ons land vooral bekend als partyfotograaf op diverse gay-events. Alle bestaande foto-albums van Freak-Out welke op Facebook staan blijven online. Vanaf 1 juli zullen de Partypictures van Freak-Out te vinden zijn op www.gay.eu.

Door de fusie met Gay.eu zijn de foto’s van Freak-Out direct voor een groter publiek beschikbaar. Gay.eu is de grootste gay-community website van België en Nederland met in totaal meer dan 150.000 actieve leden en meer dan 600.000 unieke bezoekers per maand.

Op 1 mei nam Gay.eu ook al de Belgische gay-community website Gaylog.be over. In juli lanceert Gay.eu een compleet nieuwe versie van de website waarop ook de gebruikers van Gaylog zullen worden overgezet. Met de overnames van Gaylog.be en Freak-Out versterkt Gay.eu haar Belgische team en spreekt de intentie uit om ook in België te willen groeien naar de meest actieve gay-community website.