Gebruikers van Gay&Night Online kunnen de app ook gebruiken voor het vinden van uitgaansinformatie, zoals nabijgelegen bars, clubs en andere locaties. Daarnaast bevat de app een uitgebreide activiteitenagenda waarin je, na het koppelen van je Facebookaccount, precies kunt zien wie van je vrienden ook van de partij zijn.

Alle nieuwsberichten en activiteiten die gaan over een groter evenement, zoals de Amsterdam Gay Pride of Roze Zaterdag, zullen overzichtelijk gegroepeerd worden weergegeven.

Binnenkort zal ook materiaal uit de Gay&Night archieven in de app beschikbaar gemaakt worden. 'We krijgen regelmatig de vraag of mensen ons interview met Lady Gaga, gehouden toen ze nog maar net kwam kijken, ergens na kunnen lezen. Hetzelfde geldt voor het spraakmakende interview met Mika uit 2010 waarin hij voor het eerst toegaf (ook) op jongens te vallen. Maar ook artikelen zoals ons interview met Wouter, die op 23-jarige leeftijd te horen kreeg dat hij seropositief was, en reportages over homo-emancipatie in landen zoals Armenië, zijn nu nog steeds ontzettend waardevol', vervolgt Tulp. 

Maar er staat nog meer op de planning, zoals de mogelijkheid tot het uploaden van foto's die tijdens een avondje uit gemaakt zijn. 'We zijn voorlopig nog niet klaar met de app!', aldus Tulp. Een voordeel, want bij volgende versies kan ook meteen feedback van gebruikers verwerkt worden. 'We zijn onwijs benieuwd wat iedereen van de app vindt, en horen graag van de gebruikers hoe de app nóg beter kan. We willen echt iets aanbieden wat op dagelijkse basis een toegevoegde waarde heeft.'

Je kunt de app helemaal gratis downloaden in de app store. Aan een Androidversie wordt momenteel gewerkt.