We gaan deze zaterdag van start met de Gay.eu Roadshow en wel in D-Club te Antwerpen. Vanaf 22u ben je van harte welkom op ‘ons’ feestje in D-Club en de entree is gratis.

Alle gasten krijgen zaterdag gratis een Membership (voorheen: Goldmembership) op de nieuwe website! En of dat nog niet genoeg is krijgen de eerste 100 gasten een free-cocktail!

Natuurlijk zal er ook een Gay.eu-fotograaf aanwezig zijn voor de mooiste partypictures, zorgen de D-Club DJ’s (DJ Stewie en DJ Vargas) voor de beste beats en kan je genieten van de dansers van PinkClinic!

Kom je ook? Zet je aanwezig op het Facebook-event! En als je daar dan toch bent kun je gelijk onze Gay.eu Belgie pagina liken.

Gay.eu Roadshow in D-Club Antwerpen

Gay.eu Roadshow

Deze zomer kan je de Gay.eu Roadshow ook vinden op Pannekoek (Bonaparte, Antwerpen), Wave Festival (Antwerp Pride, Antwerpen), Fabulous (Waagnatie, Antwerpen), Supergays (Waagnatie, Antwerpen), Abacho (Gent), Think! (Gent), CafedeLove (Red&Blue, Antwerpen) en Sugarland Weekend (Sunparks, Mol). Meer info hierover volgt later!

 

Nieuwe Gay.eu website

Als je straks door de nieuwe site heen klikt, zie je dat de meeste functies in een compleet nieuw design zijn teruggekeerd. Een belangrijke vernieuwing is de messenger, die nu voor iedereen realtime te gebruiken is. Ook is op de nieuwe site beeld een belangrijkere rol gaan spelen. Je zult dit merken bij de artikelen maar ook op je eigen profiel.

 

Goldmembership wordt 'Membership'

Voor de nieuwe site zijn we opnieuw naar de tekentafel gegaan om te kijken wat de belangrijkste onderdelen van Gay.eu zijn: de basisfuncties. Deze basisfuncties zijn het aanmaken van een profiel, uploaden van foto’s, het lezen van artikelen en het versturen en ontvangen van berichten met andere gebruikers. Deze basisfuncties vallen onder Gay.eu Basic. Gay.eu is én blijft gratis voor iedereen.

Daarnaast is er straks ook Gay.eu Member, dat het Goldmembership vervangt. Members gebruiken de site zoals deze bedoeld is: met een volledig Message Center, al je laatste bezoekers, de incognito-functie, expliciete foto’s, uitgebreid zoeken en de mogelijkheid om banners uit te schakelen!