November vorig jaar schreef Britse krant The Daily Mail een mooi portret over de twee en na de recente borstoperatie van Arin halen ze opnieuw de krantenkoppen.

Arin en Katie, beide geboren in Tulsa, Oklahoma ontmoetten elkaar bij een praatgroep voor transgender tieners en groeiden al snel naar elkaar toe. 'Alles wat ik zag was een knappe jongen. We zijn perfect voor elkaar, omdat we beide dezelfde problemen hebben ervaren tijdens onze jeugd', aldus Katie. Ongeveer een jaar geleden onderging Katie (die de eerste vijftien jaar van haar leven als Luke doorbracht) een geslachtsveranderende operatie, dankzij een gift van een anonieme donor die haar verhaal las in een plaatselijke krant. Arin heeft afgelopen maand een operatie ondergaan om zijn borsten te laten verwijderen. 'We zien er nu zo overtuigend uit als jongen en meisje, dat het haast niemand opvalt', aldus Katie.

Arin deed zijn verhaal na de operatie aan Britse Krant The Sun: 'Ik haatte mijn borsten. Ik had het gevoel dat ze niet bij mijn lichaam hoorden. Nu voel ik me eindelijk op m'n gemak in mijn eigen lichaam. Wanneer ik nu naar een openbaar zwembad ga of gewichten sta te tillen in de sportschool, krijg ik geen scheve blikken meer. Ze denken dat ik een jongen ben. Ik kan een tanktop dragen, wat voorheen niet kon, en ik kan shirtless gaan zwemmen. Ik kan gewoon een normale jongen zijn en ik ben zo gelukkig dat ik altijd kan vertrouwen op Katie en mijn familie.'

In dit hartverwarmende filmpje vertelt het nuchtere stel over hun relatie.