Naast een sportief luik en een driedaagse conferentie is er ook een cultureel luik verbonden aan WOGA. In het kader van dat laatste zakt een aantal Songfestivalnamen af naar de Sinjorenstad. Onder hen Loreen! Wie de Zweedse songfestivalwinnares wil ontmoeten, kan afzakken naar ‘Supergays’, de officiële party van de Antwerp Pride en worldOutgames.

Op 10 augustus aanstaande, organiseert het team van Antwerp Pride, onder leiding van DJ Dimitri D’Anvers, ook gekend van het wekelijks terugkerende zondagevent Pannekoek, zijn presentaties op JIM TV en zijn geweldige live band Teek, Supergays. Supergays is de officiële party van Antwerp Pride en het slotfeestje van World Outgames 2013. Tijdens dit feestje zal Loreen een exclusief optreden verzorgen. De party zal doorgaan in de Waagnatie gelegen aan de Rijnkaai 150 te 2000 Antwerpen. Meer info vind je in de kalender van Gay.eu.

Win vrijkaarten via Gay.eu!
Speciaal voor de leden van Gay.eu geeft de organisatie van de worldOutgames een aantal vrijkaarten voor Supergays weg. Vul in onderstaand formulier je gegevens in en je hoort snel of je de tickets gewonnen hebt!