Het hoogtepunt is de finaleshow aankomende zondag 4 augustus. Daar strijden 28 internationale kandidaten om de titel Mister Gay World tijdens de finaleshow in het Elckerlijc theater in Antwerpen. Een actueel overzicht van de kandidaten kan je hier vinden.

Wil jij met 4 personen als VIP naar de finaleshow? Gay.eu is partner van de Mister Gay World verkiezing en verloot een pakket met 4 VIP-tickets voor de Grande Finale! Ook verloten we nog eens 5 keer 2 'normale' tickets. De finale gaat door op zondag 4 augustus vanaf 20.00h in het Elckerlijc theater in Antwerpen.

Een VIP ticket geeft je de beste plaatsen in het Elckerlijc theater tijdens de finaleshow, toegang tot het lopend buffet vóór de show, een meet&greet met de kandidaten en een diamond cocktail! Wil jij graag samen met drie vrienden of vriendinnen als VIP naar de Mister Gay World verkiezing? Schrijf je hier onder in om dit VIP-pakket te winnen. De winnaars worden donderdag 1 augustus per e-mail bekend gemaakt.

Wil je niet wachten? Dan kan je altijd tickets kopen via: http://go.eventdrive.be/woga2013 . Hier moet je eerst registreren en vervolgens kan je tickets voor Mister Gay World boeken.