Van vrijdag 13 tot maandag 16 september gaat in Sunparks Kempense Meren (in Mol) het Sugarland weekend door! Laat je verassen door het Sugarland entertainment team met danslessen, drags, straat-theater, muscle contest, een mini gay pride en veel meer..... Overal valt er wel iets te beleven. Daarnaast kan je genieten van alle faciliteiten van een echt vakantiepark.

Een duik in het tropisch zwembad, culinair genieten van diverse themabuffetten, sporten en klassiek amusement op de bowlingbaan. Uitzweten doe je in de exclusieve gay-sauna.

De organisatie van Sugarland heeft kosten noch moeite gespaard om de beste gay-parties van Europa samen te brengen in één weekend. Elke belangrijkste party loopt parallel met tenminste één themaparty. Ook is er een grote pool party in het zwembad (met glijbanen), diverse afterparty's en een Teadance After Hours. Kortom, voor elk wat wils. En toegang tot alle party's is inbegrepen in de prijs!

Wil je naar Sugarland? Boeken kan op de website waar je al een 4 persoonsbungalow boekt voor € 180 per persoon. En gebruik je bij het boeken de kortingscode "GAY.EU" dan krijg je 10% korting!

Win een 4-persoons bungalow via Gay.eu!

Vandaag (maandag 19 augustus) hebben we de eerste winnaar bekend gemaakt, namelijk "DO1980". Wil jij graag ook een 4-persoons bungalow winnen voor Sugarland? Schrijf je snel in! Volgende week verloten we de volgende bungalow!

Wil jij graag gratis samen met 3 vrienden naar Sugarland? Vul hieronder je gegevens in en maak kans op een gratis gay party-weekend!