'Blurred Lines Sexy Boys Parody' - Mod Carousel

Deze parodie is bedoeld als protest tegen de originele video, die volgens de makers vrouwen als object neer zet. En natuurlijk omdat mannen in piepkleine broekjes op hoge hakken altijd leuk zijn.

'Defined Lines' - Auckland Law Students

Deze drie rechtenstudentes van Nieuw-Zeelandse universiteit Auckland zijn ook flink klaar met de gender stereotypering in de originele video. De video is vorige week geplaatst en bereikte bijna 300.000 views, voordat het filmpje van YouTube werd gehaald. Het filmpje is inmiddels terug, maar alleen voor 18+ kijkers. In een reactie laat een van de makers, Olivia Lubbock, weten dat ze niet begrijpt waarom de video werd verwijderd. 'Naar mijn idee vinden ze de boodschap niet leuk. Het is bedoeld als grap en dat het dan verwijderd wordt vind ik met twee maten meten.' Kijk en oordeel zelf.

'Tan Lines' - MadMoni

MadMoni is gek op #TanLines.

'Blurred Lines Parody' - Bart Baker

De boodschap is duidelijk: "this video is wack and this song is overplayed". In deze parodie worden de video, het liedje en Robin Thicke zelf op de hak genomen. De zanger wordt onder andere uitgemaakt voor creepy rapist en Justin Timberlake-wannabee. Laat het hem maar niet horen.

'Vage Lijnen' - Gloria Neemt Het Letterlijk

Ook in ons eigen landje kunnen we er wat van. Gloria Neemt Het Letterlijk (bekend van de Ochtendshow van Giel Beelen) heeft het allemaal voor ons vertaald en zocht een aantal bijzondere achtergronddansers uit.