De muziek op HeartBeats is een mix van de lekkerste pop, house en dance en bij de samenstelling van de line-up wordt gezocht naar een balans tussen bekende namen en talentvolle DJ’s. Zo stond het bekende DJ-duo The G-Team deze zomer op de HeartBeats Beach Party Scheveningen en is het op 12 oktober de beurt aan MR. Kremer. Sta jij met hem in de line-up op 12 oktober? Lees hier meer over HeartBeats of lees verder om kans te maken voor een plek in de line-up!

Hoe doe ik mee?

  1. Neem een mix op en plaats die op SoundCloud (of kies een mix uit op je SoundCloud die je wilt insturen).
  2. Stuur de link van je mix op naar HeartBeats en vermeld daarbij je Gay.nl profiel. Opsturen kan tot en met 15 september via de HeartBeats facebook pagina: www.facebook.com/heartbeatsevent
  3. Je ontvangt voor 18 september bericht of je door bent naar de tweede ronde (stemronde via Gay.nl)

NB: de DJ contest staat alleen open voor DJ’s die een account hebben op Gay.nl. Mocht je nog geen account hebben, maak die dan eerst aan.

Hoe kan ik winnen?

Van 18 september tot 26 september kan er via Gay.nl gestemd worden op de DJ sets die geselecteerd zijn voor de tweede ronde. De DJ set met de meeste stemmen wint de plek in de line-up voor HeartBeats “True Love” op 12 oktober in de WesterUnie Amsterdam.

Veel succes DJ’s!