Dat laat Van den Nieuwenhuijzen via een bericht op zijn blog weten. Op het briefje stond de bedreigende belediging: 'Vuile homo,- Rot op met je ziekte en je roze zaterdag!' Volgens het gemeenteraadslid is het briefje 's nachts in zijn brievenbus gestopt. 

Tom van den Nieuwenhuijzen is momenteel betrokken bij de organisatie van Roze Zaterdag in Eindhoven 2014. Op zijn blog zegt hij het jammer te vinden dat het briefje anoniem in zijn brievenbus is gestopt. 'Want als je nou echt zo'n probeem hebt met het feit dat ik homo ben, of dat ik me inspan voor Roze Zaterdag, dan stuur me een mail en dan luister ik graag naar je bezwaren.' Ook laat hij weten een melding te maken bij de politie. 

Van den Nieuwenhuijzen ziet de brief als een bevestiging om te blijven strijden voor homo-emancipatie in Eindhoven, zegt hij op zijn blog. 'De acceptatie is duidelijk nog niet daar in Eindhoven en de tolerantie in deze stad moet nog zeker toenemen om van Eindhoven een veilig thuis te maken voor iedereen. Mij sterkt het dus om te blijven knokken', aldus Van den Nieuwenhuijzen.

Bron: tomvandennieuwenhuijzen.nl