De positieve energie, tolerantie en diversiteit die in de beginjaren heerste in clubs (zoals de iT en RoXY) zal op 'Love And Let Love' herbeleefd worden. 'Het leven en de liefde worden weer met overtuiging gevierd', aldus de organisatie.

Onder andere Marcello, Stefano Richetta en The G-Team zijn gevraagd een eigen interpretatie te geven aan de originele house-spirit. Zonder regels of verplichte nummers, maar met het verzoek om flink uit te pakken. Onvervalste anthems, de laatste floorfillers of beiden: zolang het dak er maar van af gaat!

Het nieuwe, verbouwde Odeon zal spectaculair aangekleed worden. De zaal wordt gekleurd door een licht- en lasershow en de avond wordt gehost door twee kleurrijke trava's. Het publiek kan de kleurrijke outfits nog mooier maken met een gratis neon-creatie van twee schminkspecialisten. 

Omdat de boodschap van de avond positiviteit is, zal de winst van het feest worden gedeeld met Make-A-Wish Nederland. De stichting vervult wensen van ernstig zieke kinderen. 

Iedereen is welkom op dit bijzondere feest, zolang je maar kleurrijk gekleed komt. Met de promotiecode GAY.NL krijg je bovendien 20% korting op kaartjes in de voorverkoop

Love And Let Love
14-09-2013 van 22.00 uur tot 05:00 uur
Odeon Theater, Singel 460, Amsterdam
Tickets €15,- via Love And Let Love.
20% korting met de promotiecode GAY.nl

Website: www.loveandletlove.nl
Facebook: www.facebook.com/loveandletloveparty