Een jaar geleden waren we ook al te gast op het Magneet Festival. Waar we toen de dag mochten openen, kregen we deze keer de eervolle taak om in een van de tenten een afsluitende set te doen. Niet zomaar een set, maar een speciale 90s set! Laat dat nou net een guilty pleasure zijn van ons ...

Eerst een heel kleine opfrisser voor het geheugen, wat is Magneet Festival? Dat is een maandlang festival ergens langs een snelweg, waar iedereen met een goed idee terecht kan. Één zo'n briljant idee is een dag met een flinke lik roze en een hand vol glitters. Verwacht alleen geen homo top-100 hits.

O nee, er waren live-acts van eigen bodem zoals Martin C de Waal en Miss Bunty met band. Een Electric Stage met alles wat de underground in Amsterdam bijzonder maakt, met o.a. namen als Doppelgang, Lupe, Carlos & Sandrien en Wannabeastar.

Daarnaast was er deze keer een speciale 90s tent, gehost door DJ/(paal)danseres en gabber in bange dagen, KinkyRinky. Wij van The G-Team konden schaamteloos genieten van onze eurodance collectie, aangevuld met de Spice Girls en natuurlijk The Prodigy!

Het publiek kon alles luidkeels meezingen en er was ook nog onverwacht entertainment van een aantal barmedewerkers die niet van onze draaitafel af te meppen waren. Ook wij als dj's moesten af en toe bukken om rondvliegende ledematen te ontwijken, zo intens voelden ze de muziek! 

Aangezien foto's meer zeggen dan al deze woorden, geniet met ons na van weer een hysterisch geslaagde editie. Op naar volgend jaar.

Volg The G-Team op Facebook.

Container kunst deel 1

Magneet posse


DJ Starsoap (2e van links)


Miss Bunty & liveband


Container kunst deel 2


Fijne lesbiennes


Magneet Host Hoax


Creatief alternatief


DJ Carlos Valdes


Meid is lekker in het thema


Rumour Has It Eva & DJ T’Amore


Double fun met Doppelgang


Zondag chillmodus


Club NYX-promoter Giany


Duister bandje in afgelegen tentje


Twisted Disco Nymph Alex


Lekkere bekkies


Bar Beer = je baard/haar scheren + bier drinken


Gay


Kinky Rinky dame Marinka


Onze 90’s outfit


De fik erin met Wannabeastar


Dat was hem voor ons, in de regen weer naar huis